Jeetje, wat had ik een drukke week. Allemaal leuke dingen maar ik heb geloof ik wel weer even nodig om bij te komen. Ik moest dit keer gewoon keuzes maken welke foto’s ik in het overzicht wilde hebben. Je kan het slechter treffen, toch? Kijk je mee naar de 10 momentjes waar ik blij van werd?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

1.Afgelopen zondag ging ik met mijn kleine man naar het theater. Samen met zijn vriendje en een vriendin van mij mochten we meezingen en genieten van Sinterwoezel en Pietje Pip. Zo leuk om te zien hoe die kleine mannen genieten en meedoen.
2. Maandagochtend werden we getrakteerd op een heerlijk zonnetje. Na alle regen had ik zin om een eind te fietsen. Honden in de bakfiets en de kleine man op de loopfiets. Gezellig.
3. Woensdag ging ik met een lieve vriendin naar Kensington in de Ziggodome. We hebben Kensington al een aantal keer gezien op diverse podia maar ze blijven zichzelf overtreffen. Genieten!

waar ik blij van werd

4. We kregen nog meer mooi weer de afgelopen week. Lekker een stuk wandelen door het bos. Baby in de wagen. Mevrouw is net drie maanden maar vind het in de wieg al niet meer grappig. Dus dan maar lekker dik ingepakt in het zitje van de wandelwagen.
5. Vrijdagochtend zaten we vol spanning achter de laptop om kaarten te scoren voor Coldplay in juni 2016. Beetje jammer dat ze in de echoput (Arena) op gaan treden maar we wilden dit toch niet missen. En jawel! Na een flinke online wachtrij en de nodige spanning hebben we de kaarten in the pocket! Fijn!6. Vrijdagavond hadden manlief en ik eindelijk weer een keer datenight. Het was een eeuwigheid geleden dat we samen op pad waren geweest dus dit was super. Gezellig samen uit eten, een wandelingetje over de Pier van Scheveningen en daarna een filmpje.

waar ik blij van werd

7. Het was weer even een ochtend droog dus gingen met de hele bende op de fiets naar mijn paard. Paard lekker even baggeren, peuter door de plassen racen en de baby lekker slapen op de buik.
8. Zaterdagmiddag hebben we genoten van het Zapp Sinterklaasfeest. Hoe leuk was dat. De spanning of Sinterklaas echt zou komen en dan ook nog optredens van allemaal bekende Zapp vriendjes. We hebben genoten!
9. ’s Avonds mocht ik alweer naar de Ziggodome. Dit keer om te luisteren naar Racoon. Een gezellig avondje waarna ik aardig gesloopt mijn bed in dook.
10. De afgelopen week kwam mijn eerste winactie online. Hoe leuk is dat? Jullie moeten alleen wel allemaal nog even meedoen hoor!

Kortom, een drukke maar fijne week.

Wat hebben jullie allemaal gedaan? Wat waren jouw bijzondere momentjes?

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.