Joehoe, het is weer vrijdag! Tijd voor de weekendtips van week 45. Met deze week een boerenbeleefdag, het spellenspektakel en een kijkje bij de dierenambulance. Stuk voor stuk leuke activiteiten voor grote en/of voor kleine kinderen. Hopelijk werkt het weer komend weekend ook nog een beetje mee.

Weekendtips van week 45

Boerenbeleefdag op Hoeve Bouwlust

Op zondag 8 november organiseert Hoeve Bouwlust voor het eerst een Boerenbeleefdag. Dit is een leuke dag om al je zintuigen te prikkelen. Je kunt er ruiken, voelen, proeven en natuurlijk kijken. Van 11.00uur tot 16.00uur kun je diverse activiteiten doen. Zo kun je melk en kaas proeven en zelfs lekkere oud-hollandse snoepjes. Je kunt spelen in de hooiberg, knuffelen met de ezels en een ritje maken met de huifkar achter de trekker. Ook kun je er knutselen, boter maken en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Het belooft een super leuke en leerzame dag te worden voor jong en oud. Kijk op de website van de Boerenbeleefdag voor alle informatie.

Ontdek de dierenambulance

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zaterdag terecht bij de Dierenambulance en het dierenhospitaal in Den haag. Op de site van de Dierenbescherming kun je je aanmelden voor deze leerzame activiteit. Tussen 13.00 en 14.30uur krijg je dan een exclusief kijkje achter de schermen van de dierenambulance. Hoe gaan ze te werk en waar worden de zieke dieren opgevangen?

Spellenspektakel in Eindhoven

Dit weekend vind in Eindhoven het jaarlijkse Spellenspektakel plaats. Dit is de grootste spellenbeurs van Nederland en leuk voor jong en oud. Je kunt er de nieuwste spellen uitproberen, uitbreidingen voor je favoriete spel vinden of lekker de hele dag spelen op het speciale kinderplein. Op zaterdag word het Spellenspektakel geopend door de Minions, je kunt dan met ze op de foto. Ook ontvangen de eerste 5000 bezoekers een goodiebag, altijd leuk. De beurs is op zaterdag en zondag te vinden in het beursgebouw in Eindhoven van 10.00 tot 18.00uur.

 Fijn weekend!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.