Vorige week stonden de weekendtips in het teken van Sinterklaas. Inmiddels is de beste man alweer een week in het land en zijn er weer allemaal andere leuke dingen te doen. Lees je mee met de weekendtips van week 47? Met dit weekend een leuke tip voor een winterse activiteit, een tip om de kou juist te vermijden en erg leuk shop event.

 

Weekendtips van week 47

Cool Event Scheveningen

Vorig jaar zijn we een aantal keer naar het Cool Event in Scheveningen geweest. We hebben hier heerlijk geschaatst en geluncht. Een echte winterse activiteit op een gezellige locatie. Ook dit jaar kun je weer terecht op het plein vóór het Kurhaus om te schaatsen op een gezellige schaatsbaan. Je kunt je eigen schaatsen meenemen maar er is ook een mogelijkheid om schaatsen te huren. De schaatsbaan is al open maar wordt aanstaande zondag feestelijk geopend met live muziek van The Crazy Pianos en een feestelijke “Frozen” verassing. Tot en met 17 januari 2016 kun je nog je pirouettes en kunsten oefenen op de schaatsbaan. Wij gaan dit jaar ook zeker weer een kijkje nemen.

Baby dieren in het Museon

Begin Oktober werd de nieuwe tentoonstelling van het Museon in Den Haag geopend. In deze tentoonstelling word je meegenomen door de wereld van de baby dieren. Je ziet hoe ze geboren worden, leert hoe ze zich beschermen, kijkt mee hoe ze opgroeien en je kunt overal interactief aan de slag. Wij zijn deze week geweest en onze kleine man vond het weer helemaal leuk. Op zaterdag en zondag zijn er bovendien altijd extra activiteiten. Zo kun je aan de slag in de familiewerkplaats om je lievelingsdier te maken of je neemt een kijkje achter de schermen. Het Museon is een leuk interactief museum voor jong en oud waar je je echt niet hoeft te vervelen. Zeer geslaagd bij slecht weer.

weekendtips van week 47

Flavourites Live

Ken je de website Flavourites al? Dit is een verzamelplaats voor de allerleukste en hipste webshops. Elk jaar organiseren zij een bijzonder shopping event waar de leukste webshops drie dagen hun pop-up shop tonen. Je kunt dus drie dagen lang volledig los gaan met winkelen bij je favoriete webwinkels die je normaal alleen op je laptop bekijkt. Flavourites Live vind je in de Kromhouthal in Amsterdam van vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november. Je kunt hier elke dag terecht van 10.00 tot 18.00uur. Kijk op de website van Flavourites Live welke webshops je allemaal kunt vinden.

Waar kunnen we jou dit weekend vinden?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 47

 1. Vlijtig Liesje
  20 november 2015 at 11:01 (8 jaar ago)

  Is dat vogeltje opgezet? Want dan vind ik het een beetje eng…

  Beantwoorden
 2. Wilmaaa
  20 november 2015 at 09:39 (8 jaar ago)

  Mij kan je vinden op de cd ernaar van mijn broer, in de kerk en lekker thuis.. leuk dat je weekend tips deelt!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.