Vorige week tipte ik onder andere Flavourites Live. Een leuk shopping event in Amsterdam. We zijn daar zelf ook nog even naar toe geweest en het was zeer geslaagd. In de weekendtips van week 48 zit nu ook weer iets waar we zelf naar toe gaan. Ook tip ik een stoer evenement in Scheveningen. Lees je mee?

Weekendtips van week 48

Zapp Sinterklaasfeest

Komend weekend vind het Zapp Sinterklaasfeest plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement komt de ‘echte’ Sinterklaas samen met zijn Pieten naar de Jaarbeurs voor een spetterend optreden. Alle bekende vriendjes van Zapp zijn er bij en ook Kinderen voor Kinderen en optredens van het Junior Songfestival. Bob de Bouwer, Buurman en Buurman, Het zandkasteel, ze zijn allemaal van de partij om er een leuke voorstelling van te maken. Ik ga hier zelf ook naartoe met mijn kleine man. Ik ben erg benieuwd wat hij er van vind. We hebben er zin in. De voorstelling van zaterdag 28 november is al volledig uitverkocht maar voor de voorstellingen op zondag 29 november zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ga snel naar de website van het Zapp Sinterklaasfeest als jij ook mee wilt swingen op dit feest.

Red Bull Knock Out

Op zaterdag 28 en zondag 29 november is het strand van Den Haag the place to be als je van sensatie houdt. Je kunt hier dan gratis genieten van de grootste en zwaarste strandrace ter wereld. Er zullen dan zo’n 1500 motorcrossers deelnemen aan diverse heats om zich te plaatsen voor de finale op zondag. Het parcours vind je op het strand van Scheveningen van de haven tot aan het einde van de boulevard. Op enkele plekken zijn er obstakels waar de motorcrossers overheen moeten. Dit belooft een enorm spektakel te worden. Ik ga in ieder geval proberen om hier te gaan kijken want ik vermoed dat mijn kleine man dat wel erg gaaf vind. En ik stiekem eigenlijk ook wel. Op zaterdag vinden de heats plaats tussen 9.00 en 15.00uur. Op zondag start de halve finale om 13.00uur en de finale wordt gereden om 14.45uur. Voor alle informatie neem je een kijkje op de website van de Red Bull Knock Out.

Ik ben benieuwd wat jullie komend weekend gaan doen. Geniet ervan!

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Weekendtips van week 48

  1. Vlijtig Liesje
    27 november 2015 at 12:18 (9 jaar ago)

    Ik ga morgenochtend koffie drinken met mijn oudste zoon, en daarna naar de bieb. Zondagavond naar dansles met mijn man.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.