Kerstkaarten versturen. Elk jaar denk ik weer; stuur ik ze wel of stuur ik ze niet? Ergens vind ik het wel gezellig en ik vind het ook l*llig als iemand een kaartje stuurt en ik niets terug stuur. Aan de andere kant kost het elk jaar weer geld en kost het een berg papier. Een vriendin van mij stuurt al jaren geen kaartjes en stort het geld dat ze daarmee bespaart naar een goed doel. Dat hoort eigenlijk veel meer bij de kerstgedachte. Toch geef ik elk jaar weer toe. Er zijn ook zulke leuke kaartjes en het staat zo gezellig.

Dit jaar werd ik uitgenodigd om kerstkaarten te bestellen bij Kaartwereld.nl. Ik nam eens een kijkje op de website en was aangenaam verrast door de keuzemogelijkheden. Dit maakte de keuze, om gewoon weer gezellig kerstkaarten te versturen, makkelijker.

Kerstkaarten met foto

Voordat ik kinderen had stonden mijn honden of katten regelmatig op een kerstkaart. Ik maakte dan een lekker foute kerstfoto van de dieren en knutselde hier een kaart van. Sinds ik kinderen heb doe ik dat eigenlijk niet meer. Twee jaar geleden knutselde ik nog hele leuke kerstkaarten met de voetafdrukken van mijn kleine man. Vorig jaar kwam zoiets er niet van en kocht ik gewoon een random doosje kerstkaarten. Dit jaar wilde ik wel graag iets persoonlijks.  Op kaartwereld.nl koos ik dan ook voor de kerstkaarten met foto.

Ik kon kiezen uit enorm veel kaartjes dus dat leverde wel even een beetje keuze-stress op. Na lang wikken en wegen koos ik een modern kaartje uit waar je een eigen foto in kon verwerken. Het leuke is dat je het kaartje nog kan bewerken. Je kan tekst toevoegen, plaatjes en zelfs effecten op je foto. De binnenkant kan je ook nog opleuken met plaatjes en je hebt keuze uit originele lettertypes, zodat je niet weer voor Comic Sans hoeft te gaan. Ideaal dus. Na wat rommelen en schuiven met de foto bestelde ik er een pakketje van. Je kunt kiezen of je ze direct wil laten verzenden of ze als pakketje thuis wilt ontvangen. Ik koos voor dat laatste omdat ik veel kerstkaarten gewoon zo geef. Ik bestelde ze op maandag en had ze direct de volgende dag al in huis. Daar hou ik van, want als ik iets bestel of koop wil ik het ook zo snel mogelijk hebben. Ik ben niet zo goed in wachten.

De kaarten zijn erg stevig en van een goede kwaliteit. De bijpassende enveloppen werden er bijgeleverd en de kleine man heeft ze allemaal zelf in een envelopje gedaan. Hij voelde zich een echte postbode. Deze week zijn ze ook al op de post gegaan dus ik ben benieuwd of de opa’s en oma’s er net zo blij mee zijn als wij.

kerstkaarten versturen

Wil jij nou ook super snel, mooie kerstkaarten verzenden? Ga dan snel naar de website van Kaartwereld.nl. Je vindt daar al te gekke kaarten vanaf 49 cent. Fijne feestdagen!

Stuur jij ook kerstkaarten? Maak je ze zelf of koop je een doosje?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.