Zo tegen het einde van het jaar is het gebruikelijk dat je het afgelopen jaar overdenkt. Normaal gesproken ben ik daar niet zo van maar ik vind het toch wel leuk om terug te kijken op Bblogt in 2015. Ruim een half jaar geleden kwam mijn eerste artikel online. Inmiddels heb ik er al 159 geschreven en word dit nummer 160. Van al die artikelen worden sommigen nog regelmatig gelezen en andere bijna niet meer. Bij deze deel ik dan ook lekker wat leuke lijstjes met artikelen.

Lijstjes

Top tien best gelezen artikelen

 1. Tekst op hout DIY.
  Een artikel waar veel lezers op af kwamen via google. Ik maakte een tekst op hout met modpodge.
 2. Waarde van de thuisblijfmoeder
  Hier ontstond best wel wat discussie over. Wat is een thuisblijfmoeder waard wanneer ze ook daadwerkelijk salaris zou ontvangen voor al het werk wat ze verricht.
 3. Mijn kraamweek; silliconen, poep en beschuit.
  Ons persoonlijke hoogtepunt van het jaar; de kleine meid werd geboren. Ik schreef over de kraamweek. Een fijne week met de nodige ongemakken.
 4. DIY; Quiet book voor peuters
  Op mijn blog vind je regelmatig DIY’s. Leuke dingen die je zelf kunt maken, voor je kinderen, met je kinderen of gewoon lekker voor jezelf. In deze DIY maakte ik een quiet book. Iets waar de kleine man nog regelmatig mee speelt.
 5. DIY; Smashbook
  Ook zo’n leuke activiteit. Een smashbook maken. Eigenlijk een soort dagboek in scrapvorm.
 6. Hoera! Een meisje.
  Een kort artikel met de aankondiging van de geboorte van onze kleine meid.
 7. DIY; Sint aftelkalender
  En alweer een DIY in de top tien. Deze aftelkalender werd massaal gedeeld. Ik ben benieuwd wie het ook gemaakt heeft.
 8. Modderdag 2015
  Een artikel over modderdag met een te gekke DIY erin verwerkt. We maakten een modderkeuken van pallets.
 9. Lange afstandsrelatie
  Die heb ik. Met mijn familie en dat is niet altijd makkelijk. Lees er over in dit artikel.
 10. De eerste keer..
  Last but not least, een artikel over de eerste keer. Is dit artikel net zo spannend als de titel doet vermoeden?

Top 5 van de leukste DIY’s

Het is je vast wel opgevallen dat wij erg veel knutselen. Ik deel wekelijks wel één of meerdere DIY’s op mijn blog. Uiteraard zijn er projecten die we zelf extra leuk vonden om te doen. Samen met mijn kleine man maakte ik dan ook een overzicht van de 5, voor ons, leukste DIY’s.

 1. DIY; Raket en Raket rugzak
  Een echt stoer project. We maakten een hele gave raket van een colafles en een vlammenwerper/raket rugzak. De kleine man kan zo als een raket door het huis heen vliegen.
 2. DIY; Watermuur
  In het lijstje van best gelezen artikelen kwam de modderkeuken al voorbij. We maakten op de achterkant een speelse watermuur. Perfect voor in de zomer.
 3. DIY; Knutselboek
  Om alle knutsels en tekeningen te bewaren zouden we eigenlijk een uitbouw aan het huis moeten maken. Dat lijkt me een beetje overdreven dus wij maken elk jaar een knutselboek om alles te bewaren. Leuke tip!
 4. DIY; Bos Bingo printable
  Een leuke printable die we erg vaak gebruiken. Print een bosbingo uit en ga op zoek in het bos. .
 5. DIY; Coole proefjes
  In de kinderboekenweek gingen we aan de slag met proefjes. Ook deze worden tegenwoordig nog regelmatig gedaan. Vooral de colafontein valt enorm in de smaak bij de kleine man.

Wat vond jij het leukste om te lezen op Bblogt.nl? Waar wil jij in 2016 meer van zien? Laat het me weten door een reactie achter te laten.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.