Een tijdje geleden meldde ik mij aan voor een Mama Blog Swap, de feestdagen editie. De afgelopen weken stonden dus, naast de Sint inkopen, in het teken van shoppen en knutselen voor deze leuke swap. Afgelopen week verzond ik mijn pakketje en kreeg ik tevens een pakketje binnen. Benieuwd wat een Mama Blog Swap inhoudt en wat ik kreeg? Lees snel verder.

Mama Blog Swap

Een watte? Een Mama Blog Swap is een swap onder mama’s die bloggen. Swappen is Engels voor ruilen, dus we ruilden allemaal een leuke ‘kerstpakket’. Aangezien je die natuurlijk niet krijgt als blogger. Je kon je aanmelden met een korte omschrijving van jezelf of waar je wel/niet van houdt. Daarbij gaf je je adres en natuurlijk je website. Een hele lieve mamablogger heeft vervolgens de lootjes getrokken en deze Mama Blog Swap gecoördineerd. We kregen allemaal de opdracht om ons pakketje tussen 5 en 10 december te verzenden. Dus vorige week stonden alle mamabloggers die mee deden, elke dag bij de voordeur te lonken naar de postbode. Zou hij al een pakketje hebben? Ik hoefde niet lang te wachten. Dinsdag kwam mijn leuke pakketje al binnen. Spannend!

mama blog swap

Wat kreeg ik?

Ik ontving mijn Mama Blog Swap nadat ik thuis kwam van een ochtendje Blijdorp. De uitgeputte peuter lag nog even te slapen want die was in slaap gevallen in de auto. Ook dochterlief was rustig dus ik had even de tijd om op mijn gemakje de doos open te maken. Toen ik hem open maakte werd ik spontaan blij, wat een gezellige kleurtjes.

mama blog swap

Ik haalde alles eruit en toen bleken er ook nog allemaal roze snoepjes in te zitten. Die heb ik maar even snel opgeborgen want anders snoept de kleine man alles op.
Bij de cadeautjes zaten allemaal briefjes met mooie teksten die goed bij een mama passen. Erg leuk om te lezen. Maar wat zat er nou in de cadeautjes? Als eerste vond ik een culinair cadeautje. Ik ben zelf niet zo culinair ingesteld (Lees; wat de boer niet kent dat vreet ie niet) maar de echtgenoot houdt er wel van. Dus meneer is ook blij met mijn cadeautjes. Ook zat er een leuk boekje in om dromen in op te schrijven. Jullie hebben al eens kunnen lezen dat ik erg levendig droom dus dat komt goed van pas. Verder zat er ook nog een spinnen-hoofd-krab-massage-ding in. Whahaha, geen idee hoe je zoiets noemt maar ik ken het wel als ontspanningsapparaat. Te grappig. Aangezien ik erg van knutselen en creatieve dingen houd, zat er ook een pakketje in om een guirlande te maken van stof. Erg leuk .Om even lekker te relativeren en te relaxen zat er een dvd in, ‘What to expect when you’re expecting’. Mijn zwangerschap is nog maar kort geleden dus de film zal wel veel herkenbare hilarische momentjes hebben.

Kortom, allemaal leuke cadeautjes en lieve briefjes.

Wie mag ik bedanken?

Het was even een raadsel wie ik mocht bedanken. Ik kon het echt niet vinden, haha. Gelukkig werd ik snel uit de brand geholpen. Marjolein van familie Olivette heeft met zorg deze Mama Blog Swap voor me samengesteld. Dank je wel! Ik heb gelijk lekker rondgesnuffeld en gelezen op jullie blog.

Wat verstuurde ik zelf?

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wat ik dan heb verzonden. Een kleine sneakpeek krijg je bij deze. Meer vertel ik natuurlijk nog niet want dat moet de ontvanger zelf doen.

mama blog swap

Hebben jullie wel eens meegedaan met een swap? Zeker een aanrader.

 

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Mama Blog Swap – Feestdagen

 1. Marjolein
  18 december 2015 at 14:14 (8 jaar ago)

  Hartstikke leuk om te lezen 😀 Met veel plezier samengesteld!

  Beantwoorden
 2. Maud
  16 december 2015 at 17:39 (8 jaar ago)

  Wat een super leuk idee zeg, de mama blog swap!
  Had er nog nooit van gehoord… Zou heel graag daar een keertje aan mee doen.
  Waar kan je je daar voor opgeven?
  Je hebt leuke cadeautjes gekregen, altijd leuk om een verrassings pakketje te ontvangen!:-)
  Fijne Feestdagen!

  Je hebt btw ook een leuke, gezellige blog! Ga zeker nog even verder rondneuzen;-)

  Liefs, Maud

  Beantwoorden
  • Bianca
   16 december 2015 at 20:06 (8 jaar ago)

   Ah dank je wel! Was zeker super om te doen en te ontvangen. Als je het leuk vind kun je lid worden van de facebookgroep Mama & Blogger. Vanuit die groep worden de Swaps georganiseerd.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.