Ik heb weer een lekker afwisselend weekje achter de rug. Met een vleugje Sinterklaas, gezellige uitjes en zelfs een woeste haan. Zoals elke week, geef ik je vandaag weer een kijkje in de dingen waar ik blij van werd de afgelopen week. Kijk je mee?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd 24a

  • Mijn kleine meid had voor het eerst een maillot met een rokje aan. Zo schattig. Ze droeg natuurlijk al wel jurkjes maar maillots waren tot voor kort altijd nog te groot.
  • Zondag vierden we nog Sinterklaas met de hele familie. Een flinke berg pakjes moesten we mannen met z’n allen. Je snapt natuurlijk wel dat dat prima gelukt is.
  • We deden weer een lekker rondje bos. Doen we natuurlijk wel vaker maar het blijft fijn dat we dat achter ons huis kunnen doen.

waar ik blij van werd 24b

  • Ik deed mee aan een mamablogswap. Mijn pakketje kwam binnen en van de vrolijke pakjes werd ik direct blij. Morgen lees je hier alles over op mijn blog.
  • Dinsdag was het heerlijk weer dus ging ik met mijn schoonmoeder en de kinderen even lekker naar Blijdorp. Altijd leuk even een rondje langs de dieren. De prairiehondjes vind ik altijd erg grappig dus daar maakte ik even een foute selfie. Hetzelfde deed ik trouwens, schaamteloos, bij de krokodillen, vlinders en de slang.
  • Erg blij werd ik van deze gave winactie. Je kunt nog mee doen tot en met komende woensdag dus waag gerust een gokje. Wie weet pronkt dat mooie armbandje dan wel om jouw pols en die van je dochter.

waar ik blij van werd

  • Op facebook had ik ze al voorbij zien komen, de foute kersttruien van de Action, Lekker goedkoop, daar houden wij Nederlanders van, maar wel erg fout. Ik scoorde een trui met een eland.
  • Met mijn moeder ging ik heerlijk een avondje naar het Beatrixtheater. We bezochten de musical The Bodyguard. Een echte aanrader voor een heerlijk avondje uit. Mijn Spotify draait al dagen de soundtrack van de film, leuk leuk.
  • Al een week loopt er bij ons achter een haan. Ik zie hem nooit maar ik hoor hem elke nacht. Zaterdag ochtend hoorde ik hem opeens wel erg dichtbij. Toen ik mijn gordijnen open deed stond meneer de Haan voor het raam. Joehoe! Inmiddels woont deze knappe Wyandotte haan bij de kippen van de buurvrouw. Heeft hij tenminste lekker een eigen harem.

Waar werd jij deze week blij van? Wat waren jouw hoogtepunten? Altijd leuk om te horen.♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.