Op de valreep! De 25ste editie alweer van de dingen waar ik blij van werd. Ik begon deze serie toen ik net begon met bloggen dus ik ben alweer bijna een half jaar aan het bloggen. Leuk, leuk. Deze week ben ik hier en daar gewoon vergeten foto’s te maken. Dus dit word een kortere editie dan je normaal gewend bent. Dat mag de pret echter niet drukken, ik heb wel gewoon fijne momentjes gehad deze week. Lees je mee?

Waar ik blij van werd

waar ik blij van werd

We begonnen de week met een gezellige Sinterkerst middag met vrienden. Onder het genot van een drankje en bijzonder veel hapjes dobbelden we om cadeautjes. De kleine man was erg blij dat papa een Spongebob Spons won. Elke dag gaat hij dan ook met de spons in bad.

Ook verzonnen we zelf spelletjes. Zo maakten we een glijbaan voor de dino’s en daar hoorde ook een bijpassend landschap bij.

Dit jaar gaan de kinderen en ik voor de foute kerst. Ik zag het niet zitten om mijn post-zwangerschapslijf in een jurkje te hijsen dus de foute kerst is de perfecte oplossing. De echtgenoot moet ik nog even overtuigen dus die heeft nog geen foute kersttrui. De kleine man vond hem zo gaaf dat hij vandaag ook al aan had.
We zijn lekker spontaan uit eten geweest met z’n allen. Kleine dame in de wagen en de rest lekker smullen. Op het plafond van het restaurant stond deze tekst. Te leuk.

waar ik blij van werd

We gingen gezellig naar het Cool event in Scheveningen. Roetsjen van de ijsglijbaan en schaatsen op de ijsbaan voor het Kurhaus. Wat een gezelligheid.

Het dino-landschap was zeer geschikt als kattenmandje. Het blijft bizar dat katten elk gekaderde plekje als mandje bestempelen. Zo kan je hier ook geen krant of boekje laten liggen want dat word als heerlijk slaapplekje gebruikt.

Zo ook met de kleine dame. Zij lag even op haar buik op de grond. Prima plek om tegen aan te kruipen dacht mijn oudste Britse Korthaar. Gekke katten.

We hadden een rustig maar gezellig weekje, nu op naar de kerst!

Waar werd jij deze week blij van? Heb je inmiddels ook kerstvakantie?

2 Comments on Waar ik blij van werd #25

  • Bianca
   22 december 2015 at 20:08 (4 jaar ago)

   Dank je. De etagiere heb ik zelf gemaakt met diverse kopjes en schoteltjes.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.