De kerst is weer voorbij. Alleen nog oudjaarsdag en dan komt de rust weer terug in huize Bblogt. De afgelopen week stond natuurlijk in het teken van kerst maar ook de dieren kwam aan bod en we hadden stiekem erg veel schermtijd! Laat de scherm-maffia maar komen maar wij hadden erg veel lol met iets wat we van de zolder haalden. Ben je benieuwd waar ik blij van werd deze week? Lees dan snel verder.

Waar ik blij van werd

Waar ik blij van werd

Maandag kwam mijn zusje logeren. Ik ging haar met de kinderen ophalen en daar speelde de kleine man een spelletje op de gamecube van mijn broertje. Hij vond het helemaal gaaf. Mijn broertje en de peuter leken als twee druppels water op elkaar.

’s Middags klom ik weer op mijn paard en omdat mijn zusje er was legden we een paar balkjes neer. Mijn paard is een behoorlijke held op sokken maar deed dit onwijs goed. Ik was dus een trotse paardenmoeder.

’s Avonds ging ik met mijn zusje en twee vriendinnen weer naar de Ziggodome. We mochten genieten van een avondje Dotan.

Waar ik blij van werd

Ik moest hier en daar nog wat regelen voor de kerstdagen en toen kwam ik in de winkel deze ijslollystokjes tegen! Ik blij want die zoek ik al heel lang. De stokjes zijn te leuk om mee te knutselen. Binnenkort gaan we maar eens aan de slag.

En dan mag de scherm-maffia nu opstaan! 😉 Ik haalde de Nintendo Wii van zolder en een kleine tv. Beide stonden al drie jaar op zolder maar deden het gelukkig nog. De kleine man en ik hebben heerlijk Mario Kart zitten spelen. Ook golf op de Wii viel in de smaak.

Ondertussen lag babylief in de box en dus werd het wipstoeltje weer ingepikt door mijn katten. Dit keer had Olivier de troon te pakken. Wat hou ik toch van die dieren.

Waar ik blij van werd

Eerste kerstdag gingen we eerst lekker naar buiten. De kleine man op de trekker, de honden er achter aan en papa mocht duwen. Even een frisse neus halen.

’s Middags barstte het feest los met cadeautjes onder de boom en lekker eten. De kleine man kreeg de Zoomer Dino. Te gaaf speelgoed dus ik was blij dat meneer naar bed ging. Hoera, nu kon ik lekker spelen met de dino!

Tweede kerstdag gingen we een dagje naar Brabant. Gezellig kerst vieren bij mijn ouders. Mijn moeder had een heerlijk uitgebreid kerstdiner voorbereid dus we gingen met overvolle buikjes weer naar huis.

Hoe was jullie kerst? Zijn jullie ook 5 kilo aangekomen?

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.