Het schiet al op! Morgen is het pakjesavond en dan nog maar een paar weken en we knallen het nieuwe jaar alweer in. De decembermaand brengt naast veel feest en gezelligheid ook altijd veel activiteiten. Zoals jullie gewend zijn deel ik vandaag weer de weekendtips van week 49 met jullie. Met dit keer ijspret, een Saltmarket en Sinterklaas uitzwaaien. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Weekendtips van week 49

Palace Fun Slide

Vorige week deelde ik met jullie al het Cool Event in Scheveningen. Op het kurhausplein kun je elke dag je schaatsen onder binden en je pirouettes oefenen op de schaatsbaan. Gisteravond is er echter iets aan dit evenement toegevoegd. Een heuse ijsglijbaan! Op de boulevard van Scheveningen vind je de Palace Fun Slide. Een 30 meter lange ijsglijbaan waar je met een band naar beneden kan roetsjen. Vorig jaar stond deze baan er voor het eerst en maakten wij daar al een aantal keer gebruik van. Zeker een aanrader voor jong en oud. Tot en met 17 januari kun je elke dag los op het Cool Event. Voor alle informatie en openingstijden kijk je even op de website.

Saltmarket op de Pier

Regelmatig vind je in de weekendtips een leuke markt. Vaak zijn dat lifestyle markets. Ook de Saltmarket is een hippe lifestyle markt. Dit keer vind de Saltmarket plaats op de Pier in Scheveningen op zondag 6 december. Vanaf 11 uur vind je diverse standhouders op de pier. Van vintage tot wijn, van biologische huidproducten tot kleding en van tassen tot knutselen. Zo kun je bijvoorbeeld leuke sneeuwbollen maken met de kinderen of genieten van een lekker wijntje bij één van de vele horecagelegenheden. Dit evenement is gratis toegankelijk en overdekt dus ook bij slecht weer erg gezellig. Voor meer informatie kijk je op de website van de Saltmarket.

Sinterklaas uitzwaaien in Hoek van Holland

Zondag vertrekt de beste man weer met zijn gehele gevolg, terug naar Spanje. Voor veel ouders is dat een hele verademing. Om de kinderen te overtuigen dat Sinterklaas nu echt voorbij is kun je hem samen uit gaan zwaaien. Op zondag 6 december kun je hem uitzwaaien in Hoek van Holland. Door middel van een lampionnenoptocht begeleid je Sint en zijn Pieten naar de haven. In de haven zal Piet Pablo nog een spetterend optreden verzorgen en vervolgens word de boot uitgezwaaid. De boot vaart om 17.45uur weg uit de haven tijdens een vuurwerkshow. Helemaal leuk toch? Zo sluit je de sinterklaasperiode super af. Voor de exacte tijden en locaties kijk je even op de website van Sinterklaas in Hoek van Holland.

Waar ben jij dit weekend te vinden? Druk met pakjesavond of ga je nog meer leuks doen?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Weekendtips van week 49

  1. Vlijtig Liesje
    4 december 2015 at 11:34 (9 jaar ago)

    Wat bijzonder een soort uittocht van Sinterklaas! Dat fenomeen kende ik nog niet. Ik ken alleen de intocht.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.