Ow, wat zijn er in de december maand overal toch leuke dingen te doen. Zo veel dat ik bijna niet kan kiezen. Waar ga ik zelf naar toe? Wat geef ik als tips? Keuze-stress! Na even wikken en wegen is het toch goed gekomen en heb ik gekozen voor drie leuke markten. Echte winterse markten met een vleugje kerst.  Ik vind dat altijd zo gezellig, zo komen we echt al in het kerstsfeertje. Lezen jullie mee?

Weekendtips van week 50

Kerstmarkt Oude Kerk in Naaldwijk

Vrijdag 11 en zaterdag 12 december kun je een hele leuke en uitgebreide kerstmarkt vinden in de Oude Kerk in Naaldwijk. Op vrijdag kun je van 14.00uur tot 21.00uur lekker snuffelen en shoppen en op zaterdag van 10.00uur tot 16.00uur. In de Oude Kerk vind je ruim 40 verschillende kraampjes met diverse producten. Zo kun je natuurlijk de nodige kerstdecoratie aanschaffen maar ook mooie cadeaus voor onder de boom kopen. Als je er dan toch bent laat je dan gelijk even feestelijk stylen door Cynthia Veenman of laat de haren van je dochtertje mooi invlechten. Ook kun je natuurlijk genieten van gezellige kerstmuziek en van een hapje en een drankje.

Hoek Made Market in Fort 1881

Als je nog niet genoeg kerstmarkten hebt gezien dan kun je zaterdag 12 december nog terecht in Fort 1881 in Hoek van Holland. Hier vind weer een editie van de Hoek Made Market plaats. Dit keer natuurlijk in winterse editie. Op deze markt, in een bijzondere locatie, vind je diverse kraampjes en stands van ondernemers uit de regio. Zo kun je er creatieve cadeautjes vinden maar natuurlijk ook leuke kleding of woonaccessoires. Voor alle informatie kijk je even op de facebookpagina van de Hoek Made Market.

Home Made Winter Markt in Den Haag

De Home Made Market heb ik al eens eerder met jullie gedeeld. Dit keer hebben ze echte wintereditie gecreëerd. Op Zondag 13 december vind je deze gezellige lifestyle markt in de straatjes van het Hofkwartier en Rond de Grote Markt in Den Haag, Tussen 11.00 en 17.00uur kun je genieten van live muziek, glühwein, warme chocomel en natuurlijk heel veel leuke marktkramen waar je vintage, design en vooral veel home made artikelen kunt vinden. Het gehele evenement is gehuld in Dickens stijl, wat het een echt winters tintje geeft. Hou de facebookpagina van de Home Made Market in de gaten voor alle nieuwtjes omtrent dit evenement.

Kunnen we jou tegen komen op een winterse markt dit weekend? Of ga jij iets veel leukers doen? 😉♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.