Genieten jullie al een beetje van de kerstdagen? Vandaag is het eerste kerstdag en heeft iedereen het waarschijnlijk druk met lekker eten, drinken, vrienden en familie. Tweede kerstdag ook nog en dan heb je vaak een beetje een gat tussen kerst en oudjaarsdag. Om dat gat te vullen deel ik vandaag de weekendtips van week 52. Met deze leuke uitjes red je het vast wel tot oud & nieuw.

Weekendtips van week 52

Disney On Ice

Elk jaar strijkt Disney On Ice neer in Nederland. Vorig jaar ben ik met de kleine man voor het eerst gegaan. Wat was dat genieten! Dit jaar is het thema Silver Anniversary. De disneyfiguren nemen je mee door 25 jaar Disney. Van de kleine Zeemeermin tot Frozen en van Peter Pan tot de Leeuwenkoning. Uiteraard laten Mickey en Minnie ook hun kunsten op de schaats zien. Vanaf de kerst kun je nog naar 8 voorstellingen van Disney On Ice in de RAI in Amsterdam. Er zijn nog diverse kaarten beschikbaar. Kijk even op de website welke plaatsen beschikbaar zijn.

Pier Kidsfest

In de weekendtips lees je regelmatig iets terug over de Pier in Scheveningen. Er zijn daar gewoon erg veel leuke activiteiten en evenementen. Dit evenement moet ik ook echt even met jullie delen. Op maandag 28 en dinsdag 29 december kunnen je kinderen naar het Kidsfest op de Pier. De gehele Pier wordt omgetoverd tot een kinderfeest. Van 11.00 tot 14.00uur is er een vrijmarkt. Ook kunnen kinderen de gehele dag helpen in de keukens van de diverse foodkiosks op de Pier. Er zijn verschillende workshops, bootcamps en zelfs een roetsjrace op de roetsjbaan. Voor alle activiteiten en om je op te geven voor de DJ-contest, kijk je op de site van de Pier.

Magisch Madurodam

De gehele kerstvakantie kun je nog Magisch Madurodam in Den Haag bezoeken. Nog tot en met 3 januari is Madurodam in wintersfeer met diverse activiteiten. Zo kun je een winterse speurtocht doen, luisteren naar de verhalenverteller bij de open haard, stamppot eten, schminken of een winterse knutsel maken. Het is natuurlijk nog erg vroeg donker en dat geeft juist de magische sfeer in Madurodam. Kijk waar de lichtjes branden en gluur door de raampjes van de miniatuurhuisjes. Madurodam is dagelijks open van 10.00 tot 19.00uur. Met de feestdagen zijn er andere openingstijden, dus check even de site voor de laatste informatie.

Heb jij al plannen tussen kerst en Oud & Nieuw?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.