Snuffelen tussen brocante spulletjes, kerstdecoratie bekijken, apfelstrudel eten, kleding shoppen en ideeën opdoen. Dat deed ik gisteren met mijn moeder op de Winterfair in Garderen. Wat we daar van vonden en of het een aanrader is lees je nu. 

The road to Garderen..

De oplettende lezer heeft vast wel meegekregen dat mijn ouders niet bepaald in de buurt wonen. Dit is, naast dat het gewoon niet leuk is, ook logistiek niet altijd even handig. Vrijdagochtend spraken mijn moeder en ik dus af op een carpoolplaats, om zo samen de weg naar Garderen te vervolgen. Ik had wat vertraging omdat ik thuis nog even kaartjes-stress had. Ik had per post de kaartjes ontvangen en ze netjes opgeborgen. Maar waar? Na wat tirades en een enorme puinzooi in mijn keukenlade bleek ik de kaartjes op een vrij logische plek opgeruimd te hebben. Ik gooi het maar op de “ontzwanger-hormonen”. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen en konden we samen naar Garderen.

Winterfair Garderen

Ik was uitgenodigd om de Winterfair in de Beeldentuin te Garderen te bezoeken. Een gezellig winters evenement geheel aangekleed in Charles Dickens stijl.
Grenzend aan het Veluwse bos vind je de Beeldentuin waar elk jaar het zandsculpturenfestival plaatsvind. Alleen het hoofdgebouw is al leuk om te bezoeken, hier zijn complete ouderwetse winkelstraatjes ingericht. Je kunt hier naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen. Ook vind je er leuke horecagelegenheden waar je een erwtensoepje of een gluhweintje kan bestellen, dat hoort er natuurlijk wel bij.

winterfair in garderen

We kwamen ’s ochtends aan op de Winterfair. Het was heerlijk weer dus we konden op ons gemakje snuffelen bij de kraampjes die buiten stonden. Zelfs de verkopers waren gekleed in Charles Dickens-stijl. Erg leuk. Ik shopte bij de eerste kraam gelijk iets leuks voor onder de kerstboom. Dit kan ik natuurlijk nog niet met jullie delen want ja, dan is het geen verassing meer. Tussen de decoratie en foodkraampjes stonden ook leuke kledingkraampjes en diverse hebbendingetjes voor in en om het huis. Binnen ging de pret weer verder en kocht ik een super schattig mutsje voor de kleine meid. Lezers die mijn instagram volgen hebben hem al voorbij zien komen.
In het hoofdgebouw waan je je in echte winkelstraatjes uit de 19e eeuw. Super gezellig. Hier kun je zelfs nog wat zandsculpturen bekijken. We keken onze ogen uit, wat was het allemaal mooi aangekleed. Ik scoorde nog een heel gaaf ouderwets poppenstoeltje. Ok, de kleine meid is pas drie maanden dus ik hoop maar dat ze een poppenmeisje wordt. Nadat we alles bekeken hadden aten we nog een lekkere apfelstrüdel in het restaurantje. Wat een gezellige dag op een leuke Winterfair. Echt een aanrader!

winterfair in garderen

Wil jij nou ook naar de Winterfair in Garderen? Je kunt vandaag nog en 9, 10, 11 en 12 december. Voor alle informatie kijk je even op de website van de Winterfair in Garderen.

Ga jij nog naar een leuke winterfair of kerstmarkt?

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.