Begrijp me niet verkeerd. Ik vind kamperen echt wel leuk. Lekker slapen als de regen op je tentje tikt. Tot ’s avonds laat buiten zijn. Gezellig tafelen bij een (citronella) kaarsje en je afwas opsparen tot het echt niet meer kan. Ja, een camping Vakantie kan echt heel leuk zijn. Maar waarom is dat dan toch niet aan mij besteed?

Waarom kamperen niet aan mij besteed is

Als kind gingen we vaak kamperen. Met de caravan van mijn opa en oma of in een tent. Ik heb het allemaal meegemaakt. Reuze-gezellig vond ik dat. Lekker veel buiten spelen, niks moest alles mocht. We kampeerden vaak op campings bij een boerenbedrijf. Hele dagen speelde ik dan tussen de koeien, konijnen en in de bagger. Je kon me niet gelukkiger maken. Ik denk zelfs dat mijn eigen kinderen het ook helemaal te gek zouden vinden.

Waarom doe je het dan niet?

Ik ga niet op camping Spanje staan omdat ik echt niet kan slapen op een luchtbed. Nee, dat zeg ik verkeerd. Ik kan er wel op slapen, ik kom er alleen nooit meer uit. En dat is niet omdat ik het zo lekker vind liggen. Nee, dat is puur omdat ik echt gebroken ben na een nachtje op een luchtbed. Vooral die luchtbedden die we vroeger hadden. Die dingen met 5 banen lucht. Alsof iemand daar van opknapt? Na één nachtje slapen kan je me afvoeren. Alles is dan stijf, pijnlijk en blauw. Yup, ik ben een luxe poes.

Luxe camping vakantie

Een luxe kampeervakantie daarentegen. Daar zou ik wel wat mee kunnen. Zo’n leuke luxe camping Spanje ofzo. Zo één waar dan al een een hippe stacaravan of tent staat met lekkere bedden. Waar je airco hebt in je caravan en waar je na een plons in het zwembad lekker onder je eigen douche kan springen. Ja, zo’n camping vakantie zou ik wel relax vinden. Ergens heb je dan nog wel het campinggevoel van lekker buiten leven maar er is wel luxe aanwezig. Ja, dat vind ik nog wel een goed idee!

Houden jullie van kamperen? Of wil jij stiekem ook meer luxe dan een luchtbed?

handtekeningsponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.