Sinds de start van Bblogt.nl kunnen jullie elke week een overzichtje lezen van de dingen waar ik blij van werd. Ik merk dat ik zo nu en dan echt hard na moet denken om dit overzichtje compleet te maken. Terwijl ik echt wel fijne dingen doe en meemaak, dus daar kan het niet aan liggen. Aangezien januari bij veel mensen in het teken staat van goede voornemens en challenges, heb ik voor mezelf ook maar eens challenge in het leven geroepen; #365daysoffun. Een challenge die je kunt volgen via instagram. 

#365daysoffun

Zo aan het begin van een nieuw jaar zie je op veel blogs en social media challenges tevoorschijn komen. Vaak hangt hier een voornemen aan vast of een bepaald doel. Sommigen mensen gaan helemaal los in de sportschool, anderen willen stoppen met roken, weer anderen willen gezonder gaan leven, ga zo maar even door. De hashtags met challenges vliegen om je oren, dus ik vond het wel eens tijd om voor mezelf ook eens uit te dagen. Eens zien of ik een challenge van 365 dagen vol houd. Ja, ik weet dat dit jaar 366 dagen heeft, daarom begin ik ook pas vandaag. 😉

De challenge die ik mezelf geef is dat ik elke dag stil wil staan bij een moment waarin ik echt lol had. Dat hoeft echt niet de hele dag maar de kunst is om elke dag minstens één keer lol te hebben, of hard te lachen, of gewoon ergens onwijs van te genieten. Met twee van die (b)engeltjes van kinderen lukt dat eigenlijk aardig maar ik merk dat ik me er niet altijd bewust van ben. Met de #365daysoffun challenge daag ik mezelf uit om elke dag een foto op instagram te posten met iets waar ik onwijs lol in had, waar ik om moest lachen, waar ik van genoot etc. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is om terug te kijken.

Uiteraard zal ik op de blog ook zo nu en dan eens een update geven, aangezien niet al mijn lezers instagram hebben. Maar ben jij nou ook een fervent instagrammer, volg Bblogt.nl dan snel op instagram en krijg dagelijks een kijkje achter de schermen van ons leven en de blog. En hou natuurlijk mijn hashtag #365daysoffun in de gaten.Ik ben benieuwd of ik aan het einde van 2016 ook daadwerkelijk 365 foto’s vol fun heb kunnen plaatsen.

De eerste foto vind je hier alvast. Ik liet de dino’s van mijn kleine man in een rockband spelen. Hij is al een aantal dagen met mijn oude keyboard aan het spelen dus toen de kleine man naar bed ging zag ik mijn kans schoon.  Ik had zelf al de grootste lol met het klaarzetten. Nu is het afwachten hoe de kleine man reageert als hij straks beneden komt.

#365daysoffun

Heb jij goede voornemens of doe je mee aan een challenge?♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Challenge; #365daysoffun

 1. Linda
  2 januari 2016 at 20:16 (8 jaar ago)

  Leuk, lijkt een beetje op de challenge die ik ook ga. Gewoon wat meer genieten van het leven en iedere dag gedenkwaardig maken.

  Beantwoorden
  • Bianca
   2 januari 2016 at 20:18 (8 jaar ago)

   Haha, ja ik zag het! Toen ik vervolgens een rondje google deed bleken er enorm veel van dit soort challenges te zijn. Toch leuk! Nu hopen dat ik het vol houd.

   Beantwoorden
 2. Nicole
  2 januari 2016 at 07:07 (8 jaar ago)

  Ik heb geen voornemens wel wensen en doelen. Leuke foto moest er om lachen haha, hoop je zoontje ook!

  Beantwoorden
  • Bianca
   11 januari 2016 at 22:16 (8 jaar ago)

   Hij vond het maar bijzonder. Hij geloofde wel dat de dino’s het zelf hadden gedaan. 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.