Vorige week deelde ik het eerste kijkje in de kinderkamer. Je kon toen gluren in de kinderkamer van de kleine man. Deze week een kijkje in de kinderkamer van de jongste dame. Momenteel natuurlijk nog een babykamer want mevrouw is pas 5 maanden oud. Ook op deze kamer ben ik erg trots. We hebben destijds een te gekke behangboom laten ontwerpen en deze is dan ook dé inspiratie geweest voor de rest van de kamer.

Een kijkje in de kinderkamer; behangboom

Drie jaar geleden verhuisden we naar ons huidige huis. Een huis waar we enorm gelukkig mee, en trots op, zijn. De inrichting was zo nu en dan een lastige klus vanwege de vele raampartijen en hoge, ronde muren. Dit zie je dan ook terug in dit ‘kijkje in de kinderkamer’. De kamer van de jongste heeft, net als de andere slaapkamers, muren van 5 meter hoog. Hoe maak je daar nou iets gezelligs van? We begonnen met het zoeken naar muurdecoratie.

Behangboom

Drie jaar geleden zag je al diverse behangbomen in babykamers verschijnen. Ik vond ze erg leuk maar doorgaans zijn deze niet hoger dan 2 meter. Op een beurs spraken we de ontwerpster achter het te gekke behang van Perron 11. Zij ontwierp voor ons een behangboom van ruim 4 meter hoog, die perfect op de wand past. Het was even een klusje om hem op de muur te krijgen maar ik ben er nog steeds blij mee.

kijkje in de kinderkamer

Sterren

Toen ik zwanger was van de oudste kochten we de te gekke babykamer van Riviera Maison. In de meubels zitten sterren verwerkt en de tekst ‘A Star is Born’. Ik vond het dan ook leuk om die sterren terug te laten komen in de rest van de kamer. Zo ligt er op de vloer een super zacht licht grijs vloerkleed met een witte ster erop. Deze kocht ik destijds bij Saartje Prum. Wat overigens een hele leuke webwinkel is, wanneer je inspiratie zoekt voor je kinderkamer. Ook in de behangboom vind je een sterrenpatroon terug.

kijkje in de kinderkamer

Van jongenskamer naar meisjeskamer

Zoals je vorige week al kon lezen verhuisde de kleine man naar de logeerkamer toen de jongste onderweg was. Om de jongens babykamer om te toveren naar een meisjes babykamer, verwisselde ik alle turquoise aankleding voor aubergine en roze aankleding. Zo kreeg de behangboom extra paarse vlinders en kregen de commode en het bedje aubergine details. Ik koos voor de fijne producten van Koeka om de kamer een echte meisjes uitstraling te geven.

kijkje in de kinderkamer

Ook met deze kinderkamer zijn we erg blij. Het is een fijne kamer geworden waar onze kleine meid heerlijk in slaapt. Stiekem kriebelt het al wel om inspiratie op te doen voor als mevrouw groter is. Wat voor kinderkamer zal ik er dan eens van maken?

Een kijkje in de kinderkamer van….

..jou? Om inspiratie op te doen en anderen te inspireren wil ik graag jullie kinderkamers delen. Heb of ken jij nou een kinderkamer die een kijkje waard is? Zou jij het leuk vinden om deze kinderkamer te laten zien op Bblogt? Laat dan een reactie achter of stuur een mailtje naar info@bblogt.nl. Ik hoor graag van jullie!

Wat vind jij van deze kinderkamer met de bijzondere behangboom?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 7 Comments on Een kijkje in de kinderkamer; behangboom

 1. Jennifer van Perron 11
  1 februari 2016 at 13:34 (8 jaar ago)

  Wat leuk zeg, heel toevallig kwam ik je blog tegen en zag een hele bekende behangboom! Ik weet nog heel goed dat ik jullie tegenkwam op de beurs en hem voor jullie ontwierp met het sterrenpatroon passend bij de meubeltjes. Heel leuk om het eindresultaat nu te zien, hoe het in het echt staat met de meubels en accessoires erbij. Ook erg leuk om te lezen dat jullie hem nu weer kunnen gebruiken in de babykamer van jullie dochter! Heel veel plezier er nog mee en heel veel geluk met gezinnetje!

  Beantwoorden
  • Bianca
   1 februari 2016 at 14:39 (8 jaar ago)

   Hé, wat leuk! Ja we zijn er nog steeds onwijs blij mee en hij blijft ook echt mooi. Het was even een knip- en plak werk maar het eindresultaat is te gek.

   Beantwoorden
 2. Nathalie
  25 januari 2016 at 21:21 (8 jaar ago)

  Prachtig, wat een heerlijk ruime kamers hebben de kinderen tot hun beschikking!

  Beantwoorden
 3. Wilmaaa
  25 januari 2016 at 13:55 (8 jaar ago)

  Wat een mooie babykamer, erg leuk! Met dat schommelstoeltje en die details!

  Beantwoorden
  • Bianca
   25 januari 2016 at 13:58 (8 jaar ago)

   Dank je wel! Het kleine schommelstoeltje kocht ik op een markt. Echt antiek poppenstoeltje. Even schuren, verven en klaar.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.