Regelmatig plaag ik de echtgenoot met het feit dat ik drie IQ-punten meer heb dan hij. Overigens is dit gebaseerd op een test van jaaaaaaaren geleden, maar dat doet er niet toe. Het is gewoon lekker om meneer daarmee te plagen. Al beweerd hij, uiteraard, dat het andersom is. Over het algemeen waardeer ik mezelf wel als aardig intelligent, ook al is dat heel stom om over jezelf te zeggen. Toch doe ik mijn haarkleur regelmatig eer aan. Er zijn wat dingen die je gewoon nooit moet doen en ik dus wel deed. Fail… 

Fail; dingen die je gewoon nooit moet doen

Zo nu en dan heb ik ideeën waarvan ik denk dat ze prima uit te voeren zijn, zonder gevaar of nadelige consequenties. Het is mij al een paar keer overkomen dat die, onwijs goede ideeën, toch wat minder goed uitpakten. Over het algemeen zijn dat ook zaken die ik vervolgens snel in de doofpot stop omdat ik me er stiekem wel voor schaam. Aangezien ik hier op mijn blog toch al van alles met jullie deel, zal ik jullie nu ook deelgenoot maken van mijn fijnste blunders.

Fail; Nepsneeuw

Wat je dus nooit moet doen is een open zak nepsneeuw boven je hoofd houden. Voor de kerstperiode had ik op tafel twee grote windlichten staan met van die protserige kersttafereeltjes erin met lichtjes. Leuk voor de kinderen was het idee. Ik wilde er ook wat nepsneeuw aan toe voegen maar dat kwam er niet van. De zak was al wel open want ik had hem het jaar er voor ook al gebruikt. Aangezien ik de sneeuw toch maar achterwege liet ruimde ik de zak dus maar op. Ik propte de zak op een paar dozen hoog in de kast. Ja, daar had je het al. Ik had die zak niet even goed dichtgemaakt dus er stortte een halve kilo nepsneeuw naar beneden. In mijn oog! Auw! Probeer dat maar eens uit je ogen te krijgen. Terwijl ik dit type krijg ik gewoon wéér tranen in mijn ogen. Fail!

Fail; glow in the dark sterren

Nog zoiets met ogen. Toen ik een jaar of 14 was had ik het briljante idee om mijn hele plafond vol te plakken met glow in the dark sterren. Ik geloof dat dat dé trend was want menig vriendinnetje had het ook. Die dubbelzijdige tape bleef niet echt plakken op een structuurplafond dus ik gebruikte bizonkit. Flinke klodders lijm van het sterkste soort ging eronder. Het bleef prima plakken en al gauw kreeg mijn sterrenstelsel vorm. Langzaam voerde ik het tempo op en ik plakte als een wilde mijn plafond vol. Tot ik dus iets te enthousiast aan het plakken was en er een grote klodder bizonkit recht in mijn OPEN oog viel. Ik dacht dat ik gek werd. Aardig klusje om dat er weer uit gespoeld te krijgen.

Fail; vinger kwijt?

De meeste lezers weten wel dat ik een paard heb. Bij een paard is het verstandig om zijn gebit in de gaten te houden. De kiezen van een paard slijten niet gelijkmatig af en dus moeten ze soms naar de tandarts. Ik hou dat altijd een beetje in de gaten. Wanneer de kiezen van mijn paard te scherp worden dan moet de tandarts er weer aan te pas komen. Aangezien je dat alleen kan constateren door te voelen, leek het mij wel handig om even mijn vinger tussen de kiezen van mijn paard te zetten. Zeer intelligent want een nanoseconde later schrok mijn paard ergens van en besloot zijn kaken op elkaar te zetten. Met mijn vinger er tussen! Ik deed net of er niets aan de hand was maar ik had een behoorlijk gekneusde en bloedende vinger. Hij zat er trouwens nog wel aan.

Wat heb ik hiervan geleerd?

Plak een zak nepsneeuw altijd dicht of gooi hem weg. Hou nooit een tube lijm boven je hoofd en zeker geen sterke lijm. (Evenals secondelijm, waarmee ik ook al eens mezelf vastlijmde.) En last but not least; stop gewoon nooit je vinger in de mond van een paard.

Ach, blond hè?!

Ben ik de enige met zulke blunders of hebben jullie ook weleens van die bijster intelligente acties gehad?

handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Fail! Dingen die je nooit moet doen maar ik wel deed

 1. Vlijtig Liesje
  5 januari 2016 at 09:35 (9 jaar ago)

  Ik denk dat iedereen wel eens van die onhandige acties heeft. In ieder geval overkomt je dit vast niet nog een keer!

  Beantwoorden
  • Bianca
   11 januari 2016 at 22:15 (9 jaar ago)

   Nou dat zeker niet. Ik heb er van geleerd haha

   Beantwoorden
 2. Linda
  5 januari 2016 at 09:28 (9 jaar ago)

  Nee hoor, je bent zeker niet de enige! Stiekem maak ik er soms ook wel dankbaar gebruik / misbruik van dat ik blond ben 😉

  Beantwoorden
  • Bianca
   11 januari 2016 at 22:15 (9 jaar ago)

   Ja, dat is ook wel eens lekker haha.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.