Hardlopen met reuma; compressiekousen

Mijn trouwe lezers hebben misschien wel begrepen dat ik chronisch ziek ben. Ik ben, helaas, reumapatiënt en dat houdt voor mij vooral in dat ik ten allen tijden rekening met mijn gezondheid moet houden. Naast paardrijden, wat ik vrijwel dagelijks doe, hou ik ook van hardlopen. Dit laatste valt alleen niet echt mee met de pijn die ik vaak heb. Nu ontdekte ik de compressiekousen van compressie-kousenshop.nl. Dat klinkt lekker sexloos en oubollig en dat is het ook wel een beetje.

Compressiekousen hardlopen

Deze compressiekousen zijn eigenlijk een soort mediche steunkousen maar dan net anders. Wanneer ik ga hardlopen en ik trek deze compressiekousen aan dan word mijn doorbloeding verbeterd en krijg ik dus veel minder snel last van de reuma. Eigenlijk is dit dus een goede uitvinding. Het ziet er niet uit hoor, als je zulke kousen aan hebt, maar hé als ik daardoor wel weer een beetje kan hardlopen dan neem ik dat graag voor lief.

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.