Ik ben gek op shoppen voor de kinderen. Ik heb een aantal favoriete kledingmerken en Tumble ’n Dry is er daar één van. Ik werd dan ook heel blij toen ik het persbericht over de Tumble ’n Dry zomercollectie 2016 in mijn mailbox kreeg. Weer zo’n leuke kleurrijke collectie. Ik hou ervan. Het leukste vind ik nog dat ik beide kinderen kan kleden in deze collectie want de maten variëren van 56 tot en met 176. Ideaal toch. Ik laat je mijn favoriete items zien. 

Tumble ’n Dry zomercollectie 2016

Tumble ’n Dry is een nederlands merk wat je inmiddels over de hele wereld kan krijgen. Elk seizoen hebben ze een gave collectie en het fijne vind ik dat je kinderen er stijlvol uit zien maar het toch lekker zit. Ze kunnen heerlijk spelen in de comfortabele maar stoere kleding.

Mijn kleine man draagt al jaren kleding van dit merk en sinds kort draagt de kleine dame het ook. Voor haar ga ik vaak voor stoere prints en voor de kleine man voor felle kleuren. De zomercollectie hangt weer in de winkels dus ik zocht even wat leuke items uit voor de kinderen.

Favo items voor de kleine man

Tumble 'n Dry zomercollectie 2016

Onze peuter heeft super blond haar, bij hem vind ik het dan ook leuk staan om hem leuke kleuren aan te geven. Deze drie t-shirts zijn dan ook mijn favo’s van deze zomercollectie. Alledrie de shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat 92 en variëren van prijs tussen de 22 en 25 euro. Uit ervaring weet ik dat ze erg mooi blijven, ook na tig keer wassen.
De zalmkleurige korte broek vind ik ook een musthave. Deze staat onwijs leuk bij zo’n blond kereltje en is van soepele stof wat hem ideaal maakt om lekker in te boeven. Deze is verkrijgbaar voor €34,99 en is er ook in andere kleuren. Dat wordt shoppen!

Favo items voor de kleine meid

Tumble 'n Dry zomercollectie 2016

Onze kleine dame heeft momenteel maatje 62/68 en ik verwacht dat ze komende zomer wel 74 aan kan. Sinds kort heeft Tumble ’n Dry ook kleding vanaf maat 50 dus ik kleed de jongste telg van de familie ook lekker in dit leuke merk. Voor komende zomer kon ik bijna niet kiezen. Ik koos voor leuke printjes. Een pakje bestaande uit een romper met mouwen en een lekker soepel broekje in dezelfde print. Op het setje staan kleine hartjes. De romper en het broekje koop je beide voor €19,99 en is tevens te koop als shirtje. Op de tweede foto zie je een enorm leuk zomerjasje. Dit soepele roze jasje kost je €39,99. Het pakje op de laatste foto vind ik erg gaaf. Lekker zomers, een jumpsuit met vlinders erop. Je koopt hem voor €29,99.

Wil jij nou ook graag iets leuks scoren van de Tumble ’n Dry zomercollectie 2016? Ga dan naar de webshop. Ik ga dat in ieder geval even doen.

Dragen jou kinderen ook wel eens Tumble ’n Dry? Wat vind jij van de nieuwe collectie?

handtekening 

 



♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment on Tumble ’n Dry Zomercollectie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.