De eerste ‘Waar ik blij van werd’ van 2016. Nummer 27 alweer. Het laatste weekend van de vakantie en alle feestelijkheden zijn voorlopig ook weer voorbij. We hebben een lekker weekje gehad, de kleine man ging logeren, ik genoot van een paar dagen met alleen mijn meisje en we hadden leuke uitstapjes. Uiteraard vierden we ook oud en nieuw en luidde ik 2016 in met een fijn buitenritje met de paarden. Top weekje dus.

Waar ik blij van werd

Waar ik blij van werd 27a

We begonnen deze week goed met een bezoekje aan Naturalis in Leiden. Daar vonden de Dinodagen plaats en aangezien onze kleine man door het leven gaat als T-rex (Lees; de hele dag brullen, pfff) moesten we daar natuurlijk bij zijn. Op de foto zie je hem overigens met een helm inclusief angel om honing te verzamelen. Hoe grappig was dat.

Maandag stapten we in de auto naar de Rai in Amsterdam. Samen met mijn moeder en de peuter genoten van een voorstelling van Disney on Ice. Vorig jaar waren we hier ook bij en dat was zo leuk dat ik dit jaar weer wilde. De kleine man genoot van de show en 300 kilo popcorn.

Ook had ik een paar dagen alleen met de kleine meid. De oudste was logeren bij opa en oma ver weg en ging naar het Oertijdmuseum in Boxtel. Ook daar ging hij helemaal los tussen de dino’s en groef hij zelfs nog dinobotten op. Een echte aanrader voor de dino-addicts onder de kinderen.

Waar ik blij van werd 27b

Uiteraard vierden we ook Oud en Nieuw. In verband met alle dieren thuis blijven wij altijd thuis. Stiekem ook wel zo lekker voor de kinderen. Na het eten mocht de kleine man vuurwerk afsteken. Gewapend met zijn vuurwerkbril en onder leiding van mama, opa en papa gingen er mooie vuurpijlen de lucht in. Een echte jongen is het want hij was één bonk adrenaline. Te leuk om te zien.

Nieuwjaarsdag begon rustig, tot ik bedacht om mijn oude keyboard naar beneden te halen. In eerste instantie was dat nog vrij ontspannen maar al gauw werden de knoppen van het volume en de achtergrondmuziek gevonden. Weg rust, hallo herrie!

Gisteren luidden wij het nieuwe jaar in met een verfrissend buitenritje met de paarden. Lekker volgas door het bos crossen en ontspannen stappen. Daar knapt een pennymeisje van op.

Vandaag staat er een nieuwjaarsborrel op de planning met de schoonfamilie. Verder doen we even rustig aan voordat de nieuwe week weer begint.

Hoe was jullie week? Waar werd jij blij van?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.