Waar ik blij van werd #28 al weer. Deze week stond in het teken van veel activiteiten met dieren en mijn nieuwe hobby waar ik spierpijn van heb. Zo maakte ik weer een charming selfie, dit keer met een alpaca. Was mijn kleine meid gefascineerd door kleurrijke vogels en bouwde ik een parcours voor de kleine man. Ben je benieuwd waar ik deze week blij van werd? Lees dan snel verder.

Waar ik blij van werd #28

Waar ik blij van werd #28

Na regen komt zonneschijn en dus gingen wij snel naar buiten. De kleine man op de step, zijn kerstcadeau, en de kleine dame in de wagen. Lekker een rondje bos. Ik probeer altijd zo veel mogelijk naar buiten te gaan. Over het algemeen regent het nooit de hele dag dus dan is het wel lekker om even een beetje zon op te doen.

In de kinderboekenweek deden wij al wat coole proefjes. De afgelopen week hebben we enkele van die proefjes weer eens uit de kast getrokken. Lekker kliederen met olie, water, afwasmiddel en bakpoeder. We maakten een schuimend glas, oliebellen en lieten water van het ene glas naar het andere gaan door middel van een keukenpapiertje.

Met de kleine meid ging ik bij de Lori’s van een vriendin kijken. Ze had jonkies, vers uit het ei, dus wij waren wel nieuwsgierig. De kleine dame was bijzonder gefascineerd door de felgekleurde vogels. Zo leuk om te zien.

Waar ik blij van werd #28

Onze britse korthaar poes Daisy is een knuffelkont eerste klas. Ze is ook nog eens enorm zacht dus dat vond mijn dochtertje een ideaal sensopatisch spelletje. Lekker kneden en knijpen in die dikke vacht. Daisy en de kleine genoten ervan dus mama ook.

Jawel, ik heb er een nieuwe hobby bij! Ik heb een hoepel gescoord en sta nu dagelijks fanatiek met mijn heupen te schudden in de woonkamer. Tot grote hilariteit van de kinderen. Ze vinden het allebei bijzonder grappig om mij zo achterlijk te zien draaien. Maar ik kan het wel! En het levert me aardig spierpijn op dus het is zeker ergens goed voor.

Ik bouwde een parcours voor de loopfiets van de kleine man. Een pallet werd een schans, een plaat mdf werd een wipwap en wonder boven wonder bleef de kleine man overeind. We hadden er in ieder geval onwijs lol in.

Waar ik blij van werd #28

Ik ging een dagje naar Plaswijckpark met de kinderen. Waar de kleine man mij verbaasde en ik uiteraard weer een foute selfie met een dier maakte. Dit keer met een alpaca. Deze was trouwens onwijs zacht.

We speelden met klei. Ik scoorde dit setje bij de Action en de kleine man vond het helemaal leuk. Lekker klei-haren knippen.

Terwijl ik dit type bereid ik me voor op een Prison Escape in Rotterdam. Ik doe het nu al in mijn broek dus volgende week laat ik weten of ik ben ontsnapt. Of niet dus..

Hoe was jullie week? Waar werden jullie blij van?

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.