Het is weer tijd voor het overzichtje van de dingen waar ik blij van werd. Elke week deel ik, aan de hand van wat foto’s, verschillende momenten uit de week. Voornamelijk dingen waar ik van genoot en dus ook blij van werd. Deze week deed ik iets wat ik best wel spannend vond en hadden we een datenight. Verder maakte ik, uiteraard, weer een foute selfie en kregen we reisbrochures binnen. Lees en kijk je mee?

Waar ik blij van werd #29

waar ik blij van werd 29

Zaterdagavond liet ik mij, met 119 mensen, opsluiten in de Noordsingel. Een leegstaande gevangenis waar we uit moesten ontsnappen. Ik vond het mega spannend maar wat was dat goed gedaan zeg. Op de foto sta ik ergens in een rode overall. Na drie uur renden we onze vrijheid weer tegemoet. Een ervaring rijker.

Zondag gingen de echtgenoot en ik een middag en avondje naar Amsterdam. We deden een rondvaart langs het Amstel Light Festival. Super gezellig.

We shopten ook wat leuke kleding voor de kleine meid bij de Zara. Thuis aangekomen werd Olivier enorm blij van het papieren tasje.

waar ik blij van werd

Er kwamen wat reisbrochures binnen. In de toekomst willen we weer graag een mooie reis maken naar latijns-amerika dus we zijn ons al een beetje aan het oriënteren. Voorpret is altijd leuk.

Ik ging weer een dagje naar mijn ouders met de kinderen en daar mocht de kleine man in de stoere auto van opa zitten. Dat vond hij wel wat. Vooral de toeter kon hij wel waarderen. Oma en ik liepen bijna een gehoorbeschadiging op maar dat mocht de pret niet drukken.

De mensen die mij op Instagram volgen, is het misschien al wel eens opgevallen dat ik met regelmaat foute selfies met dieren maak. De hond van m’n ouders moest er dus ook aan geloven.

waar ik blij van werd 29

Tegenwoordig heb ik standaard een paar pakjes bladerdeeg in mijn vriezer liggen. Als we zin hebben in iets lekkers kun je daar zo veel van maken. Deze week maakten we er worstenbroodjes van. Lekker makkelijk en snel klaar.

Tussen de buien door gingen we lekker aan de wandel. De kleine man hield het na 100 meter steppen al voor gezien dus stond al snel op het plankje van de wagen. Toch gezellig, even zo’n rondje met de kinderen en de honden.

Ik haalde de verkleedkleren weer eens van zolder. Bij de Action had ik wat nieuwe spulletjes gehaald dus er werd druk gespeeld. Mama moest meespelen en moest er vooral lekker belachelijk uit zien. Ach, ik hou er wel van.

Hoe was jullie week? Waar werd jij blij van?

handtekening ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.