Oooooh, let the sun shine! Deze week hebben we toch echt weer een heerlijk zonnetje gehad. Ok, tussen enkele buien door. Maar wat vind ik het lekker als de zon schijnt. Laat de lente maar komen! Of ben ik dan heel optimistisch? Afgezien van de zon, die schijnt terwijl ik dit type, waren er nog meer dingen waar ik blij van werd. Ben je benieuwd? Lees snel verder.

Waar ik blij van werd #30

waar ik blij van werd 30

Begin van de week ontving ik een super gave Wallprint van PrintCandy. Er staat ook een winactie van online. Hoe leuk is dat?

Dinsdag kwam mijn kleine vriendinnetje spelen en stonden de peuters samen op de vijver. Schaatsjes aan en gaan. Beetje jammer dat het vrij snel alweer ging dooien en we de kinderen er af moesten halen. Ook zo’n toestand als ze in het water vallen, hè?

Ik ben fan van Zoetelief. Een super leuke webshop waar je allerlei leuks voor je kleintje kan kopen. Ik shopte er weer een paar sjaaltjes en super toffe panda kousen. Alleen het uitpakken is al een feest want elk item is super lief ingepakt. Aanrader!

waar ik blij van werd

Deze week ben ik ook naar de Kleine Fabriek geweest. Een te gekke vakbeurs voor kindermode, accessoires en meer. Ik keek mijn ogen uit en heb erg veel inspiratie op kunnen doen.

De kleine dame groeit lekker door en gaat steeds meer doen. Tegenwoordig speelt ze dan ook vaak op de grond naast de kleine man. Genieten toch? Die twee boeffies naast elkaar?

Donderdagavond gingen we met vrienden naar de Vrienden van Amstel in de Ahoy. Wat was dat weer een heerlijk avondje. Hoogtepunten vond ik vooral de opening met Timor Steffens, Dinand Woesthoff en Kensington. Love it!

waar ik blij van werd

We maakten deze week weer lekkere bananenkoekjes. Daar kunnen we zo lekker van smullen!

Ik ontdekte een nieuwe app en ben er lekker zoet mee. Op Instagram vind je meer foute foto’s die ik met Face Swap maakte. Aanrader!

Ik kocht wat leuke nieuwe kleding voor de kinderen. Vervolgens zette ik wat setjes van de kleine dame op Marktplaats en dat liep verrassend goed. Heb ik opeens weer vers shoptegoed. 😉

Hoe was jullie week? Waar werd jij blij van?

 handtekening

2 Comments on Waar ik blij van werd #30

 1. Zoetelief
  24 januari 2016 at 22:57 (4 jaar ago)

  Wat een leuke blog, en extra leuk dat Zoetelief erin voorkomt hihi. Ik blijf je stukken volgen! Liefs, Esra

  Beantwoorden
  • Bianca
   25 januari 2016 at 13:58 (4 jaar ago)

   Dank je wel! Ja, ik vind Zoetelief zo leuk! Dat was wel een vermelding waard

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.