Het laatste weekend van januari alweer. Nog even doorbijten en het is lente. Ik kan niet wachten. De laatste dagen had ik een beetje het gevoel dat ik geleefd werd. Allemaal leuke dingen maar ik kon de tijd niet vinden om te bloggen, beetje jammer. Gelukkig kan ik nu even rustig zitten om mijn wekelijkse overzichtje van de dingen waar ik blij van werd met jullie te delen. Deze week boekten wij onze vluchten naar Midden-Amerika en had ik een gezellig uitje met mijn zusje.

Waar ik blij van werd #31

waar ik blij van werd 31

De week begon met enorm lekker weer. Waar ik de week ervoor als een eskimo door het leven ging, liep ik maandag ons dagelijkse rondje zonder jas. Heerlijk.

De kleine man speelde veel buiten. Lekker vies worden in zijn modderkeuken. Je wilt niet weten hoe het terras er nu uit ziet (en zijn kleren), maar het was heerlijk buiten. Daar knapt een mens van op.

Al jaren roep ik dat ik een spaarrekening wil voor mijn kleine man. Op één of andere manier kwam het er niet van of vergat ik het weer. Vorige week zette ik het nog maar weer eens op ons to-do lijstje. En jawel, beide kinderen hebben ein-de-lijk een spaarrekening. Bad parenting, I know haha. Ik mocht deze week dus een cadeautje voor ze ophalen bij de bank. Waar ik uiteraard aankwam zonder legitimatie en eerst een kruisverhoor moest overleven voordat ik het rugzakje mee mocht nemen. Maar hé, het is goed gekomen.

waar ik blij van werd 31

Met mijn zusje reed ik deze week naar Amsterdam. Gezellig een dagje Jumping Amsterdam (paarden-evenement). Gezellig was het zeker maar we waren vrij snel uitgekeken. We verlegden onze gezelligheid dan ook maar naar het centrum en hebben heerlijk geshopt. Vervolgens werden we van twee uur filerijden behoorlijk melig, dus we hebben weer een berg foute selfies op onze telefoons staan.

Over foute selfies gesproken. Aangezien je die elke week wel een keer terug vind in mijn overzichtjes ‘waar ik blij van werd’, ook deze week weer een hele charmante. Mijn jongste hondje, Blazer, lag er heerlijk florissant bij. Daar moest ik natuurlijk even mee knuffelen.

Afgelopen week kon je al lezen dat we bezig zijn met het regelen van een verre reis met de kinderen. Inmiddels hebben we de vluchten naar Panama en Costa Rica geboekt! Daar hebben we super veel zin in. De kleine man is zijn wereldkennis alvast aan het aanscherpen met zijn Tiptoi.

Waar werd jij nou echt blij van deze week? Sta je daar wel eens bij stil?

handtekening

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Waar ik blij van werd #31

 1. Nathalie
  31 januari 2016 at 21:50 (8 jaar ago)

  Gaaf! Wij hebben plannen om in maart naar Denemarken te gaan. Wij hebben gisteren eindelijk nieuwe eetkamerstoelen gevonden. We waren lang op zoek geweest.

  Beantwoorden
  • Bianca
   1 februari 2016 at 14:40 (8 jaar ago)

   Super! Scandinavië staat ook nog op ons wensenlijstje. Denemarken lijkt me ook erg gaaf. Veel plezier alvast!

   Beantwoorden
 2. Dhini
  31 januari 2016 at 13:00 (8 jaar ago)

  wat leuk! wij willen ook reizen

  Beantwoorden
 3. Joyce
  31 januari 2016 at 09:15 (8 jaar ago)

  Oh wauw, dat zal een mooie reis worden zeg! En wat een heerlijk weer was het maandag ja. Van zo’n dag knapt een mens op. Wat mij betreft mag het voorjaar snel beginnen 🙂

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.