We hebben allemaal wel iets aan onze muur hangen. Sommige mensen hebben alleen foto’s of schilderijen aan hun muur. Vind je dat een beetje eentonig en wil je wel eens iets anders aan je muur? Ik mocht een super leuke wallprint van PrintCandy uitzoeken. Kiezen was wel een dingetje want ik vond ze allemaal te gek. Wil jij je interieur ook een boost geven? Lees dan snel verder want jij kunt nu ook zo’n wallprint van PrintCandy winnen!

Wallprint van PrintCandy

PrintCandy is een te gekke webshop waar je de meest leuke en persoonlijke Wallprints en printables kunt bestellen. Hiermee kun je je interieur iets extra’s geven zonder dat je direct met bussen verf aan de slag hoeft. Een grote poster met een persoonlijke tekst of juist een art-print fleurt je huis op zonder dat je rigoureuze aanpassingen hoeft te maken.
De prints worden allemaal geleverd op stevig milieuvriendelijk papier en in diverse maten. Je kunt helemaal zelf kiezen wat je mooi vind.

wallprint van printcandy

Customise je wallprint

Wil je nou niet zomaar een standaard spreuk in je kamer maar een tekst die echt persoonlijk is? Bij PrintCandy kun je de prints zelf kiezen en customizen. Ik koos zelf voor een family print die ik kon personaliseren. Zo kon ik de achtergrondkleur, tekstkleur, kleur van de vogeltjes en natuurlijk de datums kiezen.

wallprint van printcandy

Ik koos de Special Bird Days wallprint omdat ik hem heel persoonlijk kon maken maar het er toch niet dik bovenop lag. En natuurlijk is het ook een handige reminder voor de echtgenoot. 😉 Op 5 mei kregen de echtgenoot en ik verkering, op 21 augustus trouwden we, op 3 juni werd de kleine man geboren en op 27 augustus de kleine dame.

Wallprint of printable

Naast een wallprint, die je thuisgestuurd krijgt, kun je ook kiezen voor een printable. Dit zijn diverse producten die je zelf uit kunt printen. Uiteraard kun je deze ook helemaal personaliseren. Zo kun je labels, etiketten, menukaarten of zelfs complete feestpakketten zelf printen. Ik vind ze super leuk voor de aankomende verjaardagen, het hele feestje in hetzelfde thema met gepersonaliseerde kaartjes, vlaggen en bekertjes.

Eigenlijk moet je vooral even zelf gaan kijken in de webshop. Je kunt er voor iedereen wel iets vinden.

Winactie

Van PrintCandy mag ik een cadeaubon ter waarde van 25 euro weggeven, die je kunt besteden op PrintCandy.nl. Hiermee kun je zelf kiezen wat je besteld. Misschien wel een geboorteposter of een family print of toch een leuke collage met diverse prints?

Wat moet je daar voor doen?

 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft dat je wilt winnen.
 • Voor een extra winkans like je de facebookpagina of  instagram van Bblogt.nl (niet verplicht)

De winnaar wordt zondag 31 januari persoonlijk op de hoogte gebracht via email. Claim je prijs binnen 48uur en je kunt lekker shoppen op PrintCandy.nl.

Doe jij al mee?

handtekening

sponsor♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments on Winactie; Wallprint van PrintCandy (gesloten)

 1. Marije
  29 januari 2016 at 21:56 (8 jaar ago)

  Over twee weken verhuizen wij naar een burgerlijke gezinswoning waar ons dochtertje van 9 weken éindelijk een eigen kamertje krijgt. Ik zou dus kiezen voor zo’n toffe geboorteposter om haar kamer op te fleuren. Zo gaaf zijn die! Ik doe dus heel graag mee :-)!

  Beantwoorden
  • Bianca
   31 januari 2016 at 14:11 (8 jaar ago)

   Gefeliciteerd Nathalie, jij hebt de winactie gewonnen!

   Beantwoorden
 2. Jolanda
  27 januari 2016 at 15:00 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie zeg, leuk concept ook. Ik zou graag een poster bestellen voor mijn zwangere vriendinnetje!

  Beantwoorden
 3. Natalie
  26 januari 2016 at 09:14 (8 jaar ago)

  Wat een leuk idee !! Zo’n poster met alle mooie dat van ons leven win ik graag!!!

  Beantwoorden
 4. Karolien Vis
  21 januari 2016 at 13:28 (8 jaar ago)

  Wat origineel is dit! Zeker omdat het er inderdaad niet te dik bovenop ligt. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 5. Marije
  21 januari 2016 at 08:02 (8 jaar ago)

  Gaaf zeg! Als ik zou winnen zou ik mooie posters voor de babykamer bestellen. Wat hebben ze mooie dingen zeg!

  Beantwoorden
 6. Nic
  21 januari 2016 at 07:14 (8 jaar ago)

  Oh wat super leuk!!! Die wil ik wel winnen :p

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.