Ow nee! Hou me vast! Ik heb weer iets gespot waar ik echt geld aan uit wil geven. Een onwijs tof kinderkleding merk waarmee je je hele schare kids kan kleden. Ik hou ervan, merken die kleding voor jongens en meisjes hebben én van maatje 62 t/m 170. Ideaal toch! Je zou bijna aan twinning* gaan doen. Bijna dan. Ik laat je mijn favorieten van de zomercollectie 2016 zien.

B.Nosy Kinderkleding

B.Nosy is wéér zo’n leuk kindermodelabel van eigen bodem. Het leuke aan dit merk vind ik, naast de te gekke prints en kleuren, dat het verkrijgbaar is in de maten 62 tot en met 170. Je kunt de kinderen dus heel lang blijven kleden in dit leuke merk. Ik vind het ideaal want ik heb al wel eens meegemaakt dat ik een te gek merk tegen kwam, mijn kleine man daar graag in kleedde, hij groter werd en ik dus afscheid moest nemen van dit merk. Puur en alleen omdat de kleding maar tot een bepaalde maat beschikbaar was. Geen probleem dus met B.Nosy.

Twinning

Nee, twinning is geen vreemde handeling of iets in die trant. Twinning is een hippe benaming voor het fenomeen ‘wij-dragen-dezelfde-kleding-maar-zijn-geen-tweeling’. Je ziet dit steeds vaker. Broer en zus dragen dezelfde kleding, mama en dochter etc. Nou vind ik dat een beetje overdreven maar je kunt ze natuurlijk wel in dezelfde stijl kleden. Omdat B.Nosy verkrijgbaar is voor jong en oud en jongens en meisjes kun je hiermee helemaal los. Ik knipte en plakte wat leuke setjes bij elkaar.

Lekker zomers

B.Nosy Kinderkleding 2

Ik zie mijn jongste al in dat te schattige jurkje. Heerlijk voor als we naar Costa Rica gaan en natuurlijk met de zomer in het vooruitzicht. De kleine man kleed ik dan in die te gekke gele short met een stoer vest voor de koudere avonden. Heb je nou een grotere meid dan vind je bij B.Nosy ook fijne accessoires zoals sjaaltjes met franjes.

Peach perfect

B.Nosy kinderkleding

Nog zo’n te gekke kleurstelling. Deze kleuren staan enorm gaaf bij mijn blonde kleine man. Lekker zomers en met zo’n perzik kleurtje lijkt hij ook nog eens extra bruin. Ik ga dus zeker even shoppen bij B.Nosy.

Voor alle informatie over prijzen, maten en verkooppunten kijk je even op de website van B.Nosy.

Kende jij B.Nosy al? Doe jij wel eens aan twinning?

handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on B.Nosy kinderkleding waarvan je bijna aan ’twinning’ gaat doen

 1. Marguerita
  10 februari 2016 at 12:44 (8 jaar ago)

  Leuk, mijn dochters (en ik) vinden af en toe een twinning dag ook erg leuk 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   10 februari 2016 at 20:44 (8 jaar ago)

   Leuk leuk! Ik ben bang dat ik het stiekem ook wel erg leuk vind haha

   Beantwoorden
 2. Simpel, met een snufje liefde
  10 februari 2016 at 06:30 (8 jaar ago)

  Leuke kleertjes. Ik zelf ben niet zo van de twinning. Mischien omdat ik een tweelingmoeder ben en ze juist zo goed mogelijk een eigen identiteit te geven en het zou er een beetje raar uitzien als mijn jongens en mijn man dezelfde kleding droegen.

  Beantwoorden
  • Bianca
   10 februari 2016 at 20:45 (8 jaar ago)

   Ja dat kan ik me heel goed voorstellen. En inderdaad, als je man ook hetzelfde aan zou hebben zou dat wel een beetje bijzonder zijn. 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.