Binnenkijken in huizen, het internet afspeuren naar leuke spulletjes, woonbladen bekijken, ik hou ervan. Lekker inspiratie op doen en wegdromen bij de mooiste kamertjes. De afgelopen weken heb ik de kamers van de kinderen met jullie gedeeld. Dit keer heb ik wat rond gesnuffeld in te gekke webshops. Ik zocht de mooiste accessoires bij elkaar voor een monochrome kinderkamer. Je weet wel, dé zwart-wit trend van dit moment.

Monochrome kinderkamer

In het modebeeld zie je het veelvuldig voorbij komen, dé trend van dit moment; monochroom. Witte broekjes voor de kleinsten met grafische zwarte prints voor de allerkleinsten. Zwarte truitjes met witte teksten, je vindt het allemaal. Vooral op instagram kun je je hart ophalen als je gek bent op monochroom. De modetrend heeft ook doorgezet naar het interieur. Menig baby heeft een te gekke zwart-witte babykamer, maar ook voor oudere kinderen kun je je lol op. Voor dit inspiratie artikel ging ik dan ook op zoek naar de leukste accessoires voor in je monochrome kinderkamer.

Musthave; de mini-wardrobe

Hoe gaaf is dat, een mini-wardrobe. Een klein rekje om je kinderkleding op te hangen. Style bijvoorbeeld de kleding voor de volgende dag en hang dit setje klaar. Ook handig voor papa’s die anders bijzondere combi’s maken. (Ik noem geen namen) Dit rekje scoor je bij de te gekke webwinkel Ikbenzomooi.nl. Ook zeker een aanrader om even een kijkje te nemen.

monochrome kinderkamer

Uiteraard hoort er ook een leuke lamp op jouw monochrome kinderkamer. Een aanrader is deze te gekke pandabeer (afbeelding 2) van Hikjesinhuis.nl. Tevens verkrijgbaar als wit beertje. Al vind ik de panda zelf wel echt het allerleukste. (€29,95)

De poster ‘Oogjes toe’ van Saartje Prum vind ik wel erg schattig. Te gek om op de babykamer boven het wiegje of de commode te hangen. (€14,95 per 2 stuks)

Om al het speelgoed snel en stijlvol op te bergen zijn deze papieren zakken (afbeelding 4) zeer geschikt. Ze zijn oersterk en blijven zelfs leeg goed staan. Er zijn diverse prints verkrijgbaar en de grootste is wel 80 cm hoog. Ook deze koop je bij Ikbenzomooi.nl. (€14,95 voor de grootste)

Monochroom combineren

Zwart en wit is prima te combineren met grijstinten of zelfs een kleurtje erbij. Hieronder zie je dat goud of brons er zelfs gaaf bij staat. Dat maakt je monochrome kinderkamer net weer een beetje anders dan anders. Op afbeelding 5 vind je bijvoorbeeld een enorm schattig wolkenkussentje. Dit kussentje is verkrijgbaar bij Grasonderjevoeten.nl. (€33,00)

monochrome kinderkamer

Een lekker warm dekentje mag natuurlijk ook niet ontbreken op je kinderkamer. Het mooie dekentje met de boompjes erop vind je bij Ikbenzomooi.nl en is van 100% biologisch katoen. Heerlijk warm en zacht. (€59,00)

Op een monochrome kinderkamer mag een gave print op de muur natuurlijk niet ontbreken. Deze te gekke vossen poster (afbeelding 7) kun je vinden bij Grasonderjevoeten.nl en kost je €14,95.

Over de Play&Go speelzak schreef ik al eerder een artikel. Wat een ideaal artikel. Een grote zak die je vol kan stoppen met speelgoed en zo mee kunt nemen. Als je wilt spelen open je het koord en is het direct een speelkleed. Ik word er blij van en mijn kinderen hebben ze dan ook zelf. Deze (afbeelding 8) te gekke panda-print scoor je bij Grasonderjevoeten.nl voor €34,00.

Waar haal jij je inspiratie voor de inrichting vandaan? Of heb jij misschien zelf een monochrome kinderkamer in huis?

handtekening



♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.