Ik ontving een uitnodiging om de Negenmaandenbeurs te bezoeken. Ik ben natuurlijk niet meer zwanger maar mijn jongste spruit is pas 6 maanden dus ik viel nog prima in de doelgroep. De Negenmaandenbeurs is namelijk echt niet alleen voor mama’s-to-be maar ook super leuk voor mama’s die al kinderen hebben. Wat ik daar allemaal zag en kocht kun je vandaag lezen.

Negenmaandenbeurs; voor meer dan mama’s-to-be

Inmiddels ben ik al een aantal keer naar de Negenmaandenbeurs geweest. Vier jaar geleden toen ik zwanger was van de eerste, vorig jaar toen ik zwanger was van de jongste en nu mocht ik weer. Helemaal leuk want ik had al gezien dat er diverse merken stonden die ik graag wilde zien.

Mini Shoplog

negenmaandenbeurs

Een paar weken geleden schreef ik al eens over B.Nosy. Op de Negenmaandenbeurs stonden ze met de nieuwe collectie en hadden ze ook nog eens fijne beursaanbiedingen. Ik kocht een fijn vest voor de kleine meid in maatje 74. Ideaal voor de koudere lente-dagen en lekker voor in het vliegtuig tijdens onze verre reis.

Ik hoopte dat ik een fijne jumpsuit voor de kleine dame zou vinden en die vond ik dan ook bij Kidz Art. Ook zo’n fijn merk waar ze een beursaanbieding hadden. Ideaal aan deze jumpsuit vind ik dat hij gewoon netjes drukknoopjes heeft bij de pijpjes. Dat scheelt een boze baby tijdens het verschonen.

Verder werd ik ook erg blij van de Squiz zakjes die ik kocht. Ideale navulbare knijpzakjes waar je fruit, pap of een smoothie in kan doen. Ik maakte gisteren een lekker bananenhapje wat ik in het zakje deed. De kleine meid vond het bijzonder interessant.

Verder scoorde ik natuurlijk de beurstas van Gonnie en zijn vriendjes, een tuitbeker voor de kleine meid  en hier en daar wat flyers, contacten en natuurlijk wat lekkers.

Kinderkamerinspiratie

Ik ben gek op kinderkamers, interieurtips, gave meubelen en toffe accessoires. Op de negenmaandenbeurs kon ik dan ook mijn hart op halen. Als jij nog inspiratie voor je baby- of kinderkamer zoekt moet je zeker even een kijkje gaan nemen op de negenmaandenbeurs.

negenmaandenbeurs

De all time favourite is toch wel Special Pink, met hun te gekke steigerhouten meubels. Op de beurs stonden ze met een grote stand waar je diverse gave meubelds in het echt kunt bewonderen. Een keukentje of speeltafel uit hun assortiment staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje.

Verder maakte ik kennis met het merk Little & Pure. Little & Pure is opgericht door een moeder van vier kinderen en zij weet als geen ander wat kinderen nodig hebben. Dit merk verkoopt dan ook een heel mooi ledikantje, producten van pure wol en de te gekke schoolbordplaten die je op de foto ziet. De dino-plaat is favoriet bij mijn zoontje. Die zou hij wel erg graag aan zijn muur willen hebben.

negenmaandenbeurs

Waar ik heel erg blij van werd is deze volledig ingerichte kamer van Babypark. De kleuren, de flamingo, het behang, helemaal te gek. Ik kan niet wachten tot de kleine meid klaar is voor een grote meidenkamer. Dat gaat alleen nog even duren want ze is pas zes maanden maar dromen kan altijd.

Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is nog te bezoeken tot en met aanstaande zondag 28 februari. Je vindt de beurs in de Rai in Amsterdam en met je entreeticket kun je ook de Huishoudbeurs bezoeken. Een gezellig dagje uit gegarandeerd.

Ben jij op de negenmaandenbeurs geweest of ga je nog? Wat vond jij het leukste om te zien?

handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Negenmaandenbeurs; shoplog + inspiratie

  1. Nathalie
    29 februari 2016 at 19:50 (8 jaar ago)

    Wij zijn woensdag geweest. Ik heb geweldige dingen gezien. Verslagje heb ik gisteren geplaatst. De schoolplaten zijn echt heel gaaf en dat bedje ook! De stijgerhoutenmeubels.. Witlof, Verh!p, Dubatti, Attipas.. Ik heb er een middag gelopen en helemaal niet alles gezien.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.