Toscane. Een italiaanse streek die nog hoog op mijn wensenlijstje staat om te bezoeken. Wij hebben de laatste jaren elk jaar een verre reis gemaakt. Super gaaf natuurlijk maar dichterbij huis zijn ook te gekke plekken te ontdekken. En daar is Toscane er één van. 

Wensenlijstje

Ons vakantie wensenlijstje is lang. Erg lang, en als we dat allemaal zouden moeten doen dan mogen we wel een geldboompje in de tuin hebben. Maar dromen is natuurlijk altijd leuk. Van landen als Argentinië, Peru en Vietnam naar de plekjes dichterbij zoals Noorwegen, Ierland en Italië. Lekker met het gezin een verre reis maken of door Europa met een camper, ik vind het allemaal leuk.

Toscane op camping Albatros

Zoals ik al zei is Toscane dus echt iets waar ik nog wel naartoe zou willen. Italië is een fijn land om op vakantie te  gaan en ook lekker kindvriendelijk. Op camping Albatros in Toscane kun je prima verblijven en je kunt er zelfs luxe kamperen. Dat laatste klinkt me als muziek in de oren want ik wil stiekem wel een beetje luxe hebben. Een toffe safaritent om in te slapen, een flink zwembad in de buurt, de nodige entertainment en natuurlijk lekker veel zon. Voor mij klinkt het als een prima plekje om een te gekke vakantie met het gezin te hebben.

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.