Nou dat was me wel weer een weekje. Een fijne week met veel dingen waar ik blij van werd. Ik was druk met onze reis die eraan komt, veel buiten, een dagje een ontevreden baby en wat gezellige uitjes. Op deze zondag dus weer een gezellig overzichtje van de dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd #32

waar ik blij van werd

De lente is in aantocht! Oké, oké, het is pas begin februari en de winter kan voorlopig nog heel lang duren. Maar zodra ik sneeuwklokjes in bloei zie vind ik dat de lente er aan komt. Ik vind ze zo gezellig staan.

Na een grote opruiming kwam mijn oude kwebbeltelefoon van Fisher-Price weer tevoorschijn. Hij blijft leuk. Deze bewaar ik maar want het is wel een echte klassieker. De kleine meid vond het ook al erg geslaagd om er lekker mee in de rondte te slaan.

Mijn kleine man bouwde een fort. Of ik daar nou erg blij van werd weet ik niet. Echt alle kussens en mijn halve meubilair werd op één grote hoop gegooid. De kleine man was zoet en Blazer was blij met zijn troon. Gekke hond.

waar ik blij van werd

We gingen natuurlijk weer heerlijk naar buiten. De temperatuur was prima te doen en we hadden vaak droog weer. Op deze foto staat de peuter de platen te bekijken van de diverse watervogels op de plas. Hij spotte er wel vijf.

Onze kleine meid rolde voor het eerst om deze week. Zo schattig, ze keek er zelfs verwonderd bij. Dit doet ze ook in bed als ze geen slaapzak aan heeft. Die gaat nu dus zeker altijd aan.

We vierden Winterfeest op de peuterspeelzaal. Het was erg gezellig. Ik moest vooral lachen om het feit dat mijn peuter alle koek en zopie tentjes af liep. Er gingen een paar oliebollen, poffertjes en chocolademelk in. Euh, suikervrij? Vervolgens stappen we in de auto naar huis en zegt hij doodleuk dat hij honger heeft.

Hoe was jouw week? Deed jij nog dingen waar je blij van werd?

 

4 Comments on Waar ik blij van werd #32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.