Nou dat was me wel weer een weekje. Een fijne week met veel dingen waar ik blij van werd. Ik was druk met onze reis die eraan komt, veel buiten, een dagje een ontevreden baby en wat gezellige uitjes. Op deze zondag dus weer een gezellig overzichtje van de dingen waar ik blij van werd.

Waar ik blij van werd #32

waar ik blij van werd

De lente is in aantocht! Oké, oké, het is pas begin februari en de winter kan voorlopig nog heel lang duren. Maar zodra ik sneeuwklokjes in bloei zie vind ik dat de lente er aan komt. Ik vind ze zo gezellig staan.

Na een grote opruiming kwam mijn oude kwebbeltelefoon van Fisher-Price weer tevoorschijn. Hij blijft leuk. Deze bewaar ik maar want het is wel een echte klassieker. De kleine meid vond het ook al erg geslaagd om er lekker mee in de rondte te slaan.

Mijn kleine man bouwde een fort. Of ik daar nou erg blij van werd weet ik niet. Echt alle kussens en mijn halve meubilair werd op één grote hoop gegooid. De kleine man was zoet en Blazer was blij met zijn troon. Gekke hond.

waar ik blij van werd

We gingen natuurlijk weer heerlijk naar buiten. De temperatuur was prima te doen en we hadden vaak droog weer. Op deze foto staat de peuter de platen te bekijken van de diverse watervogels op de plas. Hij spotte er wel vijf.

Onze kleine meid rolde voor het eerst om deze week. Zo schattig, ze keek er zelfs verwonderd bij. Dit doet ze ook in bed als ze geen slaapzak aan heeft. Die gaat nu dus zeker altijd aan.

We vierden Winterfeest op de peuterspeelzaal. Het was erg gezellig. Ik moest vooral lachen om het feit dat mijn peuter alle koek en zopie tentjes af liep. Er gingen een paar oliebollen, poffertjes en chocolademelk in. Euh, suikervrij? Vervolgens stappen we in de auto naar huis en zegt hij doodleuk dat hij honger heeft.

Hoe was jouw week? Deed jij nog dingen waar je blij van werd?

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Waar ik blij van werd #32

 1. Nathalie
  8 februari 2016 at 21:51 (8 jaar ago)

  Inderdaad, sneeuwklokjes en krokusjes… echt toe aan de lente en kan er dan ook van genieten dat gevoel!

  Leuk blij overzichtje!

  Beantwoorden
 2. Vlijtig Liesje
  7 februari 2016 at 13:38 (8 jaar ago)

  Ik heb sneeuwklokjes gezien in het bos. Daar werd ik blij van!

  Beantwoorden
  • Bianca
   10 februari 2016 at 20:47 (8 jaar ago)

   Dat snap ik. Ze zijn ook zo leuk

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.