Gisteren zat ik eens door mijn foto’s van de afgelopen week te bladeren. Wat had ik veel foto’s  gemaakt deze week en wat maakte ik veel fijne momentjes mee. Ik kreeg bijna keuzestress voor het opstellen van mijn wekelijkse overzichtje. Ik had een druk maar leuk weekje waar ik dit weekend nog een beetje van bij moet komen. Kijk je mee naar de dingen waar ik blij van werd? 

Waar ik blij van werd #33

waar ik blij van werd 33

We werden deze week weer verrast met onwijs lekker weer. Genieten dus terwijl we ons rondje bos liepen.

Ik maakte kennis met de wondere wereld van Snapchat. Op de verjaardag van mijn zusje kreeg ik even een cursus want ik snapte er vrij weinig van. Ik kwam er al snel achter dat dit weer een super app is voor mijn rare selfie-obsessie. Ik knap er in ieder geval onwijs van op.

Voor onze vakantie en voor onze zwembad-avonturen bestelde ik twee hele lieve zwemluiertjes. Te schattig toch? En gewoon uitwasbaar!

Er kwam iemand langs om onze reisvaccinaties weer helemaal up to date te maken. Ok, daar werd ik dan wat minder blij van maar de reis is rond en alle accomodaties zijn geboekt. Zin in!

waar ik blij van werd 33

Een paar weken geleden scoorde ik deze twee kastjes bij de Ikea. Ze staan nu bomvol met voorleesboeken op de overloop. Zo kan de kleine man elke avond een boekje uit kiezen om te lezen. Ik word nog steeds blij als ik ze zie staan.

Samen met de kleine man gingen we kijken op de basisschool waar hij naar toe gaat. Hij leefde helemaal op en ik was een erg trotse moeder.

Na een druk dagje lekker op de bank, onder een kleedje, glaasje wijn erbij en Netflix aan. Love it!

Ik scoorde wat lego-blokjes in de aanbieding. Bij mijn ouders haalde ik mijn oude Lego Fabuland poppetjes en bij mijn schoonouders kregen we wat bouwplaten. De kleine man is druk met de Lego. Stiekem vind ik het zelf ook super leuk. Ik bouwde vroeger hele villa’s.

waar ik blij van werd 33

Samen met een lief vriendinnetje gingen we een ochtendje los in de Primark. De stapel tassen was immens maar ik kon eindelijk een keer leuke slagen voor de kleine man. We hebben een vriendinnetje die altijd een extra kwartiertje aan de afgesproken tijd plakt dus dit t-shirt vonden we hilarisch.

Ik ging lekker aan de slag met m’n paard. Wat knapt een mens daar toch altijd van op.

Vrijdagavond hadden we een gezellig avondje in het theater. De theatershow van Ali B, echt een aanrader. Vervolgens ging ik spontaan mee naar een heerlijk fout feestje. Genieten eerste klas. De volgende dag werd ik iets minder blij van de status van m’n laarzen, maar ach we hadden een top avond. Tot op heden heb ik ze alleen nog steeds niet schoon gemaakt.

Zaterdag waaiden we uit op het strand. Baby op de buik, kleine man met een schep in de weer, de honden lekker rennen en papa en mama uitwaaien. Wat is het fijn om dicht bij zee te wonen.

Ik had een druk maar fijn weekje. Sta jij wel eens stil bij die kleine fijne dingen?

handtekening
♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Waar ik blij van werd #33

  1. Nathalie
    14 februari 2016 at 21:17 (8 jaar ago)

    Heerlijk overzichtje, veel genoten zo te lezen!

    Ik kijk ook regelmatig terug met een Blije Blog

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.