Wie Bblogt volgt op Instagram heeft misschien al meegekregen dat ik een gezellig weekje achter de rug op. Naast alle leuke dingen ben ik ook beroerd geweest door mijn nieuwe medicatie. Dit mocht de pret echter niet drukken want we hebben erg kunnen genieten van het zonnetje. Daar knap ik toch altijd wel heel erg van op. Jullie ook? Kijk je mee naar een overzichtje van de dingen waar ik blij van werd?

Waar ik blij van werd 34

waar ik blij van werd 34

Afgelopen zondag ging ik dan eindelijk naar Woezel & Pip, op zoek naar de sloddervos. Samen met de kleine man ging ik gezellig naar de bioscoop op Valentijnsdag. Een date met je kanjer, een bak popcorn en een leuke film, wat wil een moeder nog meer op Valentijnsdag?

’s Avonds hebben we lekker de gourmetplaat aangezet en hebben we gezellig getafeld met het gezin. Zulke spontane actie’s maak je me toch altijd wel blij mee.

De volgende ochtend was het lekker fris en dat vond dit stel ook. In de vijver was weer een koppeltje eenden neergestreken. Dit stel komt al jaren regelmatig langs. Ze dobberen wat in de vijver, soezen op het eiland en dan vertrekken ze weer. Heel grappig.

waar ik blij van werd 34

We werden getrakteerd op enorm lekker weer. Het beste vriendinnetje van de kleine man was bij ons spelen dus we togen naar de speeltuin. Klimmen, klauteren en lekker spelen.

De eerste krokussen zijn alweer boven de grond gekomen. Weer een teken dat de Lente op komst is. Ik las vandaag dat de natuur 6 weken voor loopt op schema, als dat maar goed gaat.

Ik zag op internet een super gaaf jurkje met bijpassen haarbandje, maar hij was belachelijk duur. Mijn moeder maakte dit dus even zelf. Ik ben er zo blij mee. Maatje 74, dus de kleine meid kan dit setje mooi dragen als we naar Costa Rica gaan.

waar ik blij van werd 34

Het ging helaas toch weer regenen. De kleine man maakte dit helemaal niets uit. Gehuld in zijn overall, snowboots en zijn winterjas ging hij toch lekker naar buiten. Baggeren in de zandbak en met de modderkeuken. Heerlijk toch?

Mijn knappe poezels. Dit lieve stel is vanaf dag één al onafscheidelijk. Op deze foto betrapte ik ze op een stoeipartij. Als het vrouwtje komt kijken moet je dan natuurlijk net doen of je lief aan het knuffelen was.

Zaterdag gingen we een dagje maar het Maritiemmuseum in Rotterdam. Dat is dus echt een aanrader voor kinderen. Ze kunnen er lekker veel zelf doen, spelen, bouwen, klimmen en natuurlijk een kijkje nemen op de schepen in de haven. Op de foto trouwens een boot naar mijn hart; de Zuipschuit. Ik hou ervan. 😉

Hoe was jullie week? Waar werden jullie blij van?

handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments on Waar ik blij van werd 34

 1. Nathalie
  21 februari 2016 at 23:21 (8 jaar ago)

  Wat een handige moeder. Zó leuk dat romperjurkje met haarbandje!

  Beantwoorden
 2. Marije
  21 februari 2016 at 08:04 (8 jaar ago)

  Dat klinkt als een fijne week! Wat hebben we mooi weer gehad he? Laten we het maar niet hebben over het weekendweer haha. Ik werd heel blij van de geslachtsbepalende echo deze week 🙂

  Beantwoorden
  • Bianca
   21 februari 2016 at 19:36 (8 jaar ago)

   Ja, zo leuk dat je een jongen krijgt! Gefeliciteerd nog!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.