Zoals elke zondag deel ik vandaag weer de dingen waar ik blij van werd. Met deze week veel activiteiten in het stro, uiteraard een foute selfie en natuurlijk genoten we van het zonnetje. Enige jammere van deze week is dat we nu toch echt allemaal geveld zijn door het snot-virus. Dus we zijn lekker aan het rommelen om zo snel mogelijk weer onder de levende te zijn. Kijk je mee naar mijn overzichtje?

Waar ik blij van werd 35

waar ik blij van werd 35

Je kon maandag al lezen dat we een fijn dagje hadden bij mijn ouders. Ik werd persoonlijk erg blij van het flesje dat we aan het lammetje mochten geven. Hoe schattig zijn baby-dieren?!

Afgelopen maandag bracht ik een vriendinnetje naar Schiphol. Mijn kleine man en zijn vriendinnetje mochten mee. Het afscheid was even stom maar de kinderen vonden het super om op Schiphol te zijn. Vliegtuigen spotten, in een vliegtuig kijken, klimmen, spelen en zelfs een heus Schiphol-rugzakje opgehaald. Een geslaagde middag.

Na dat middagje Schiphol mocht ik natuurlijk de ballonnen van de kinderen dragen. Dat leverde uiteraard weer een foute selfie op.

waar ik blij van werd 35

Met dat fijne weer van de afgelopen week gingen we lekker veel naar buiten. De kleine man heeft een super leuk camera’tje van Nikon voor de vakantie. Daar moest natuurlijk even mee geoefend worden.

Terwijl de kleine man met zijn modderkeuken aan het spelen was, ging ik met de kleine meid gezellig bij de kipjes en konijntjes kijken. Knuffelhaan Lodewijk vond het erg gezellig en ging zelfs even op schoot bij de dame. Het is ook zo leuk om te zien hoe de jongste reageert op dieren.

Donderdag ging ik een dagje naar de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs. Deze flamingo MOET ik gewoon op de muur hebben. Hij is niet te koop helaas, een medewerker van Babypark heeft deze zelf geschilderd. Super gaaf toch?

waar ik blij van werd 35

De kleine man wilde weer een keer mee naar mijn paard. Prima natuurlijk, dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Hij ging direct aan het werk. Samen hebben ze gespeeld in de cirkel. Zo leuk om te zien hoe goed die twee op elkaar reageren.

De volgende dag wilde hij weer, hulde! De echtgenoot en de jongste spruit gingen ook gezellig mee. Ik werd zo blij toen ik al mijn liefdes bij elkaar zag.

Waar werd jij blij van? Ik ben benieuwd.

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.