Regelmatig zie ik op Instagram super leuke feeds voorbij komen. De feed van deze webshop viel me direct op vanwege de te gekke lijn Kidtionary. Een lijn gepersonaliseerde shirts en rompers van het eigen merk van Hello Bird. Geheel te personaliseren naar eigen idee. Kom je er niet uit? Dan helpt eigenaresse Romy je gewoon met een te gekke tekst. Ik kon dan ook niet wachten om deze webshop in het zonnetje te zetten.

Bblogt loves webshops; Hello Bird

Instagram bracht mij weer eens in contact met een hele fijne webshop. Hello Bird is de webshop van Romy, mama van dochtertje Jolie. Een fijne webshop met op het oog een vooral monochrome collectie producten. Dit klopt echter niet want een shoprondje op de site leerde mij dat ze ook gezellig gekleurd houten speelgoed verkoopt en zelfs een super gaaf dekentje met watermeloenen erop. Hello Bird is een allround shop met onder andere te gekke producten voor de kinderkamer, speelgoed, accessoires en hele fijne handgemaakte producten.  Ik mocht Romy een paar vragen stellen;

hello bird

Hello Bird

Vertel eens iets over je webshop.
“Hello Bird is ontstaan na de geboorte van mijn dochter Jolie. Ik ben toen bewust gestopt met werken omdat ik graag voor haar thuis wilde zijn. Gelukkig kon dit financieel gezien. Ik zag steeds webshops voorbijkomen die belachelijke prijzen vroegen voor hun producten. Toen dacht ik: dat moet vast goedkoper kunnen. En dat kon ook! Ik ben daardoor gaan kijken welke markt mij aantrok en waar mijn persoonlijke interesses liggen. De markt voor baby- en kinderspullen is vrijwel altijd in trek en ik zit daar nu middenin, dus de keuze was snel gemaakt!”

Waar komt de naam Hello Bird vandaan?
“Zoals men vaak zegt: goede ideeën ontstaan onder de douche. Zo ook de naam Hello Bird. Ik wilde een naam waardoor niet direct duidelijk zou worden wat ik zou verkopen. Hierdoor verbond ik mezelf niet aan het constant verkopen van 1 product. Als ik met Hello Bird ineens interieurartikelen zou willen verkopen, dan kan dat ook.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen.
“Bij mij kan je terecht voor allerlei artikelen op het gebied van moeder en kind. Zo vind je borstvoedingskettingen maar ook shirtjes voor kinderen. Voor elk wat wils! Momenteel loopt de Kidtionary lijn als een trein. Hierbij heb je echt een gepersonaliseerd shirt. Het werkt als een soort woordenboek op een shirt: bovenaan staat de naam van je kind en eronder de belangrijkste dingen die bij je kind passen. Wanneer klanten er niet uit komen qua tekst, dan help ik ze graag. Hierdoor is elk shirt tof en uniek! Sinds kort hebben we ook een Mommy edition, die ook te personaliseren is. Twinning is winning!”

hello bird

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Mijn inspiratie komt echt van het rondstruinen online; waar liggen de interesses van mensen, wat vinden ze mooi, wat vind ik hier zelf van en waar kan ik mijn eigen twist aan geven.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Mijn favoriet is de Kidtionary lijn, dat is echt mijn 2e kindje 🙂 Zo ontzettend gaaf om elke keer shirts te personaliseren voor kids! De mama’s zijn er vaak nog het meest blij mee!”

hello bird

Wat is je ultieme droom wat betreft Hello Bird?
“Het zou enorm tof voor me zijn om een kind in de stad ineens met een Kidtionary shirt te zien lopen, zonder dat ik diegene ken. Dat lijkt me wel heel gaaf!”

Kun je niet wachten?

Ga dan snel naar de te gekke webshop van Hello Bird en vul je winkelwagentje. Ik ben zelf fan van de Kidtionary lijn. Daar moet je dus zeker eens een kijkje bij nemen.

Zou jij een Kidtionary shirt dragen of alleen je kindje?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Webshop van de week; Hello Bird

  1. Nathalie
    29 maart 2016 at 08:41 (8 jaar ago)

    Wat leuk die gepersonaliseerde items. Voor kinderen en baby’s helemaal!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.