Over een paar maanden gaat mijn kleine man naar school. Hij zal dan een continurooster krijgen dus onder de middag eet hij een boterhammetje in de klas. Ik vind dat best wel een dingetje. Om dat moment, vooral voor mezelf, iets leuker te maken ging ik op zoek naar leuke lunchtips. Zo stuitte ik op de webshop HelloLunch. Een leuke webshop waar je de tofste broodtrommels, boterham uitstekers, prikkers en meer kan vinden voor de lunch.

Bblogt loves webshops; HelloLunch Shop

HelloLunch shop is een leuke webshop waar je diverse producten kunt krijgen om de lunch van je kindje, of jezelf natuurlijk, extra leuk te maken. De trend van deze hippe lunches komt uit Japan en heet officieel Bento. Tegenwoordig zie je het echter erg veel in Nederland en ik vind het persoonlijk een super leuke manier om kinderen te stimuleren gezond te eten. Ik stelde Katrien van HelloLunch shop een paar vragen die ze graag voor me beantwoordde.

hellolunch

HelloLunch Shop

Waar komt de naam HelloLunch vandaan?
“Ik ben al mijn hele leven fan van ‘hello kitty’. Als bijnaam heb ik hellokatty en toen ik zocht (samen met een taal-creatieve vriendin) naar een leuke naam voor mijn bedrijfje, die duidelijk maakt wat ik doe, en ook bij mij persoonlijk past, zij bedacht HelloLunch. Het is heel simpel, maar ik ben er vanaf de eerste dag heel blij mee!”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Ik verkoop spullen die je kunt gebruiken om van de lunch van je kinderen een feestje te maken. Bijvoorbeeld lunchboxen, drinkbekers en -flessen, fruitbakjes, uitstekend voor brood, groente of fruit, hippe lunchprikkers, minibakjes voor een lekkere dip of een paar rozijntjes, koelelementen die er voor zorgen dat de lunch fris blijft en nog veel meer!
Daarnaast geef ik workshops en tips via mijn Facebookpagina, waarin ouders kunnen zien hoe ze de spullen kunnen gebruiken om een lekkere, gezonde en lekkere lunch kunnen maken.”

hello lunch

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Ik maak dagelijks 2 lunches voor mijn dochters van 4 en 6. Zij geven mij veel inspiratie. De dingen die zij leuk vinden, lekker vinden, de thema’s die ze op school behandelen, de boeken die zij lezen, hun verliefdheden, hun hobbies etc. Maar bijv ook het aftellen van de dagen tot aan een vakantie, feestdagen, gebeurtenissen. Daar probeer ik iets mee te doen. Soms heel simpel, soms iets minder simpel.
Daarnaast heb ik contact met een manager van een bedrijf in Japan, (deze trend van lunches maken komt uit Japan en heet oorspronkelijk bento) die me ook enorm inspireert. En natuurlijk is internet ook een inspiratiebron!”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Iedere keer als ik een nieuw artikel ingekocht heb, is dat mijn nieuwe favoriet! Dat is soms lastig, want ik heb intussen dus heel favorieten!
Maar vanaf het begin vind ik de oogjesprikkers erg leuk. Die kun je gebruiken om binnen 3 tellen van een tomaatje, komkommertje of iets anders een grappig mannetje of monstertje te maken. Die gebruik ik nog steeds heel erg vaak!”

hello lunch

Wat is je ultieme droom wat betreft HelloLunch
“Ik hoop heel veel mensen in Nederland en België te inspireren om hun kinderen een eigengemaakte, gezonde, lekkere en leuke lunch mee te geven naar school. Zodat kinderen leren genieten van gezond, gevarieerd eten en genieten van gezellig eten met elkaar!”

Ben je benieuwd?

Ga dan snel naar de webshop of de facebookpagina van HelloLunch Shop en snuffel eens rond tussen de leuke producten. Ik weet zeker dat jij ook enthousiast word om leuke lunches te maken.

Ben jij al bekend met Bento lunches? Maak jij ze ook wel eens?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Webshop van de week; HelloLunch shop

  1. Vlijtig Liesje
    15 maart 2016 at 11:10 (8 jaar ago)

    Ik ken bento lunches van de mooie plaatjes en ben altijd weer onder de indruk van de creativiteit van andere ouders.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.