Zo nu en dan kriebelt het bij mij. Ik moet me dan echt inhouden om niet helemaal los te gaan. Het liefst koop ik dan een webshop in één keer leeg en gooi de kinderkamers helemaal overhoop. Als je een kijkje neemt bij de webshop van deze week dan wil jij dat ook! Kids Boetiek verkoopt namelijk zulke gave items voor de kinderkamer. Je zou er spontaan elke maand het hele interieur van omgooien. Helaas lopen zulke geintjes behoorlijk in de papieren dus hou ik het maar even bij wegdromen.

Bblogt loves webshops; Kids Boetiek

Op Instagram volg ik diverse pareltjes van webshops. Kids Boetiek is er zo één, een mooie webshop met nog mooiere spulletjes. Als je op zoek bent naar hippe accessoires voor de (kinder)kamer dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen. Van regenboogkoffertjes tot tipi’s en van muurstickers tot figuurlampen, ze hebben het allemaal. Het één nog mooier en unieker dan het andere. Ik mocht eigenaresse Lucie een paar vragen stellen en zij beantwoordde ze met plezier. Lees snel verder en probeer je maar eens in te houden om niet te gaan kijken (en kopen) bij Kids Boetiek.

kids boetiek

Kids Boetiek

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Wij zijn de webshop begonnen onder de naam Dozen Boetiek. Het was de bedoeling om alles rond opbergen te verkopen, voor zowel kinderen als voor volwassenen. Wij hadden dus kartonnen koffertjes, opbergdozen, papieren opbergzakken,… maar ik kwam zoveel leuke andere spulletjes tegen die ik ook wou aanbieden en toen heb ik beslist om de naam te wijzigen naar Kids Boetiek en uit te breiden.”

Waar komt de naam Kids Boetiek vandaan?
“De naam komt van onze eerste naam Dozen Boetiek. Ik wou nog iets van de eerste shop behouden, dus heb ik gekozen om boetiek te behouden en het leek mij logisch om er kids voor te zetten. Het is gemakkelijk uit te spreken en het verwijst naar kinderen, want wij verkopen leuke items voor kinderen. En boetiek is een ‘mooiere’ winkel, een beetje exclusief en dat past bij onze producten die origineel zijn en niet overal te verkrijgen zijn.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Opbergers spelen nog steeds een grote rol in onze webshop. Daarom hebben wij een grote keuze aan kartonnen koffertjes, opbergboxen, opbergzakken,… maar we hebben ook leuke muurstickers, posters, lampjes, kussens en uniek zijn bij ons de tipi’s en ook de houten televisie en circus kastjes ga je niet op veel plaatsen vinden.”

kids boetiek

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Ik zie dikwijls veel leuke spullen op Instagram voorbij komen, dus dat is een grote inspiratiebron. En mijn dochter inspireert mij ook, zij geeft ook haar mening.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Het is moeilijk om één favoriet te noemen, maar dan kies ik toch voor de houten tv. Die is zo uniek en origineel, echt te gek voor de kinderkamer!”

kids boetiek

Wat is je ultieme droom wat betreft Kids Boetiek?
“Ik wil vooral dat de klanten tevreden blijven, dat is steeds onze prioriteit. En aan de ultieme droom zijn wij al een beetje begonnen en dat is een eigen collectie. Begin april brengen wij onze regenboogkoffertjes uit. De droom komt helemaal uit als de koffertjes een succes worden en ook verkocht worden in verschillende landen. Dus ik blijf dromen!”

kids boetiek

Ben je enthousiast geworden?

Probeer nu nog maar eens dat winkelwagentje leeg te laten als je een kijkje neemt in de mooie shop van Kids Boetiek. Ik ben benieuwd wat jij het allerleukste vind. Laat je het me weten?

Wat zou jij zeker in de kinderkamer willen hebben?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Webshop van de week; Kids Boetiek

 1. Wilmaaa
  9 maart 2016 at 09:08 (8 jaar ago)

  Wat een leuke spulletjes zeg, helemaal in de stijl van Yarah´s kamertje 🙂

  Beantwoorden
 2. Inge Vandecaetsbeek
  8 maart 2016 at 15:16 (8 jaar ago)

  Ik vind de regenboogkoffertjes geweldig! Ik ben dan ook heel blij dat we ze vanaf april in onze webshop mogen verdelen! Verder vind ik hun houten tv’tjes de max.

  Beantwoorden
 3. Vlijtig Liesje
  8 maart 2016 at 10:53 (8 jaar ago)

  Oh, dat pastelkleurige gele tv-tje met die poppetjes er in. Doe mij maar het hele beeld bij elkaar! Ik zet het zo in de woonkamer!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.