Zo, ik ben aardig gesloopt. We hadden een rustig weekje maar gisteren werd mijn kleine man opeens ziek. Het arme ventje had enorme koorts en er bleef niets in. Dat hakt er dan toch altijd wel in. Verder hadden we deze week veel lol met schmink en ging ik weer een avondje naar de Heineken Music Hall. Kijk je weer mee naar de dingen waar ik blij van werd?

Waar ik blij van werd #37

waar ik blij van werd 37

De week begon al met heerlijk weer. We zijn dus weer lekker vaak in het bos geweest. Hierboven zie je een zoekplaatje want mijn kleine man verstopte zich. Zo grappig hoe kinderen verstoppen.

Dinsdag kwam het vriendinnetje van mijn oudste weer spelen. Al drie jaar komt er regelmatig een koppel eenden even aan vliegen. Ze landen dan in een vijver en dobberen daar een beetje rond. Soms staan ze zelfs even voor het raam. De kinderen mochten de eendjes brood geven en dat vonden ze natuurlijk extra leuk omdat het in de tuin was.

De echtgenoot had wat besteld en dat werd bezorgd in een grote doos. Tot grote tevredenheid van Britse Korthaar Olivier. Hij bleef maar in de doos zitten.

waar ik blij van werd 37

Op Woensdag speelt de kleine man altijd een dagje bij opa en oma. Toen ik hem weg bracht moest ik erg lachen want oma had erg haar best gedaan om de lego bij elkaar te zoeken. De hele plank stond vol met bouwwerkjes. Mijn kleine man vond dat wel erg gaaf natuurlijk.

Ik ging weer een dagje naar Brabant met de kinderen. ’s Middags vermaakte de oudste zich met mijn broertje en ging ik lekker een stukje wandelen met de kleine meid. Samen even poldersnuiven. Ik hou ervan.

We kochten een doosje schmink en uiteraard was ik het slachtoffer. Ik was blij dat ik er een laag Nivea onder had gesmeerd want anders was ik nu nog een smurf geweest.

waar ik blij van werd 37

Ook de dieren genoten enorm van het lenteweer. De kipjes scharrelden lekker rond en de konijntjes lagen te genieten van de warmte. Ik vind dat er altijd zo gezellig uit zien.

En toen was mijn kleine ventje ziek. Flinke koorts en behoorlijk overgeven. De echtgenoot en ik rouleerden van plaats om steeds zijn hand vast te houden. Hopelijk knapt hij snel op.

Gisteravond ging ik met mijn zusje naar de Heineken Music Hall. Nielson speelde daar zijn grote concert met veel gastoptredens. Erg gaaf.

Hoe was jouw week? Waar werd jij blij van?

handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Waar ik blij van werd #37

 1. Nathalie
  15 maart 2016 at 21:45 (8 jaar ago)

  Heerlijk om te lezen, de kleine dingen maken het zo mooi!

  Beantwoorden
 2. demallemolenmoeder
  14 maart 2016 at 05:48 (8 jaar ago)

  Leuk. Die schmink, geweldig! Soms zijn de “kleinste” dingen het leukst. Wij hebben veel uitstapjes gedaan en dat mijn dochter zó zichtbaar genoot, ja daar genoot ik dan weer van.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.