Sinds ik op deze aarde rondhuppel heb ik een droom. Door de jaren heen werd de wens iets minder sterk maar stiekem woekert hij nog steeds ergens. Er is iets wat ik onwijs graag zou willen maar wat niet heel haalbaar is. In ieder geval niet voor nu. Maar ik ben nog, relatief, jong dus wie weet. Ik vertel je over mijn ultieme droom.

Mijn ultieme droom

In mijn wekelijkse rubriek waarin ik webshops een podium geef stel ik altijd een aantal vragen aan de eigenaars. De laatste vraag is dan altijd wat hun ultieme droom is op werkgebied. Ik vind dat altijd erg leuk om te horen want ook al zijn we vaak bescheiden, ergens diep van binnen woekeren er toch wel fijne dromen in mensen. Dit zette mij laatst aan het denken. Ik ben super gelukkig nu, met mijn gezinnetje, mijn familie, vrienden, dieren en onze super fijne woonplek. Toch is er iets wat steeds weer een beetje kriebelt. Diep van binnen zou ik het allerliefst een boerderijtje hebben.

mijn ultieme droom

Lekker kneuterig

Yep, lekker burgerlijk en kneuterig maar hé, ik ben een dierenliefhebber in hart en nieren. Er pronkt niet voor niets een paard in mijn logo. En dieren passen gewoonweg goed bij een boerderijtje. Sinds ik klein ben heb ik een ongekende liefde voor de natuur en dieren. Naast mijn gezin kan je mij niet blijer maken dan wanneer ik een knuffel krijg van mijn dieren of een ritje maak op mijn paard. Mijn kinderen krijgen dit met de paplepel ingegoten en reageren beide ook heel sterk op dieren. Dus wat is er dan mooier om die dieren op een boerderijtje te hebben?

Ruimte en lekker aanmodderen

Begrijp me niet verkeerd hoor, we wonen nu fantastisch. Vier jaar geleden hebben we ons droomhuis laten bouwen met een mooie tuin. We wonen hier heerlijk en ik geniet nog elke dag. Het allermooiste zou het dus zijn om ons huis op te pakken en neer te zetten naast een lap weilanden en een stal. Dan heb ik al het fijne woongemak dat we nu hebben én een boerenerf. Mijn paard zou dan aan huis kunnen staan, een leuke pony voor de kinderen erbij. Wat geitjes (ook al zeggen ze altijd dat je van geiten leert vloeken) en een kleine boomgaard. En dan lekker de hele dag in een (roze) overall en m’n laarzen aanmodderen met de kinderen in de blubber.

mijn ultieme droom

Geromantiseerd

Ik maak er een lekker geromantiseerd beeld van de boerderij hè? Maar ik zou er dan ook niet van hoeven te leven natuurlijk, in mijn ultieme droom hoeft niets en mag alles. We planten er een geldboompje bij en alles gaat vanzelf. Tsja.. droom maar lekker verder, Bianca.

Relativeren

Uiteraard kan ik deze hele droom gewoon relativeren. Om een klein beetje het boerderij gevoel te beleven gaan we regelmatig even naar het Brabantse land. Bezoeken we daar de boerderij. Genieten we thuis van al onze dieren en rommelen we wat in de tuin. De kleine man heeft zijn overall aan en zijn kaplaarzen aan. Ik hobbel er met mijn outdoorlaarzen achteraan en de kipjes kakelen om ons heen. Op de achtergrond zien we een vrachtwagen voorbij komen en horen we de sirene van de ambulance, maar dat mag de pret niet drukken. Wij hebben het heel fijn met zijn allen maar dromen is altijd leuk.

Wat is jouw ultieme droom? Denk je dat het haalbaar is?

handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments on Mijn ultieme droom

 1. Marijke
  4 maart 2016 at 14:36 (8 jaar ago)

  Ik hoop voor je dat het haalbaar is. Als je dat geldboompje vindt zal het zeker lukken. En zodra je het hebt gevonden, geef je me dan een seintje, dan haal ik er ook een.

  Beantwoorden
 2. Linda
  4 maart 2016 at 14:15 (8 jaar ago)

  Mooie droom!! Hopelijk mag hij ooit nog eens uitkomen, je weet nooit! 🙂
  Het zou voor mij niets zijn hoor. Mijn droom zou een mooi groot huis zijn met een mooie tuin (En tuinman hihi), een leefkeuken en het liefst lekker veel steigerhout erin.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.