Hadden jullie de afgelopen week ook al het gevoel dat het voorjaar werd? Ik in ieder geval wel. Afgezien van wat buien hadden we hier aan de kust zulk heerlijk weer. Wij vertoefden weer erg veel buiten en genoten van het weer, de dieren, elkaar en verder een rustig weekje.

Lees je weer mee naar de dingen waar ik blij van werd? Met, tot mijn grote schok, niet eens een foute selfie! Oeps..

Waar ik blij van werd 36

waar ik blij van werd 36

Afgelopen zondag ging ik met een vriendin naar Symphonica in Rosso. We hadden het nog bijna gemist want het bleek een matinee show te zijn terwijl wij dachten dat het gewoon om 20.00uur zou beginnen. Gelukkig kwamen we daar nog net op tijd achter en hebben we onwijs kunnen genieten van een fijne middag.

Waar ik blij van werd? Deze onwijs schattige mini narcissen in het bos. Hoe leuk zijn die? Gewoon in het wild.

Ik keek de nieuwe afleveringen van Fullhouse op Netflix. Zo leuk, echt jeugdsentiment. En ja, Jesse is nog steeds leuk haha.

 

waar ik blij van werd 36

Dé foto van de week. Mijn liefdes die elkaars handje vast houden. Hoe lief is dat? De kleine dame is inmiddels 6 maanden maar meneer is nog steeds apetrots en verliefd op zijn zusje.

Mega trots en blij ben ik op het nieuwe logo van Bblogt.nl. Lotte van Popsjes en co heeft hem ontworpen en ik ben er enorm blij mee. Alles waar ik van hou en waar mijn blog voor staat zit verwerkt in mijn logo. Ook de header boven mijn blog heeft een opfrisbeurt gekregen. Daar werd ik erg blij van deze week.

Heb je afgelopen vrijdag gelezen wat mijn ultieme droom is? Samen met de kinderen was ik weer een middagje op de boerderij. Dat kleine popje genoot zo enorm van alle dieren dat ze spontaan begon te brabbelen tegen de pony’s. Genieten!

waar ik blij van werd 36

Eén keer in de zoveel tijd hebben wij twee asielzoekers in de tuin. Een koppel eenden strijkt dan neer in de vijver en dobbert daar wat rond. Ze rusten wat op het eilandje, checken de andere vijver en zwemmen rondjes. Ik vind het wel schattig. Zaterdag ging de kleine man ze ook maar even voeren. Met als gevolg dat ze vervolgens door m’n raam heen probeerden te vliegen, in de hoop dat er meer van dat lekkers te halen viel.

Ik maakte een gezellige lunch met allemaal kleine hapjes. Wraps met salami, wraps met zalm, kleine worstjes en bakjes fruit. Gezellig smikkelen met het gezin. Ik hou er van.

Voor vandaag geven ze slecht weer op dus gisteren zijn we lekker veel buiten geweest. Wat kan een mens blij worden van de zon.

Sta jij wel eens stil bij de dingen waar je blij van word? Ook al zijn het maar kleine momentjes?

handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Comments are closed.