Op dinsdag deel ik de fijnste webshops met je. Dit keer laat ik je kennismaken met Kinder Wonderland, een webshop met een uitgebreid assortiment aan eerlijk speelgoed, accessoires en moois voor kinderen. Lees vooral even verder want aan het einde geef ik je nog een leuke kortingscode.

Bblogt loves webshops; Kinder Wonderland

Ik ben altijd wel op het internet aan het snuffelen naar accessoires en speelgoed dat net even anders is. Zo was ik dan ook al een paar keer langs Kinder Wonderland gekomen. Een uitgebreide shop met zeer mooie producten. Ik had me verder nooit verdiept in de persoon achter deze leuke webshop, tot ik via de echtgenoot erop geattendeerd werd wie er achter deze webshop zit. Het lijntje bleek opeens een stuk korter en dus kroop ik achter de laptop en mailde de dame in kwestie. Kim verteld je hier dan ook zelf over haar passie en de mooiste producten die je bij haar kunt kopen.

bblogt loves webshops kinder wonderland

Kinder Wonderland

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Het idee voor een webshop zat al een tijdje in m’n hoofd. Na het afronden van mijn opleiding (Fiscaal Recht) ging ik goed nadenken wat ik nou eigenlijk echt wilde. Ik was net bevallen van ons tweede zoontje en ik vind het heerlijk om met mijn gezin in en rond huis te zijn. Mooie, eerlijke en veilige spulletjes voor de kids vinden was altijd al iets waar ik veel mee bezig was. Soms kon ik zo enorm blij worden als ik een bijzonder merk of mooi product vond online dat ik het eigenlijk zonde vond dat ik dat niet kon delen. Nu heb ik de mooiste vondsten verzameld in de shop en ben ik elke dag op zoek naar nog meer moois wat ik kan toevoegen aan het assortiment.”

Waar komt de naam  Kinder Wonderland vandaan?
“De naam Kinder Wonderland had ik al heel snel in mijn hoofd. Ik hoorde om me heen dat het misschien een te lange naam was voor een webshop, dat mensen deze niet zouden onthouden. Toch kon ik hem niet naast me neerleggen. Ik wil dat mijn site een plek is waar je lekker kunt rondklikken en je verrast wordt door mooie unieke producten. Dat alle producten veilig, verantwoord en waar mogelijk biologisch geproduceerd zijn is daarbij een must. Soms kom ik een heel mooi merk tegen alleen wordt er dan niet duurzaam geproduceerd of het gebruikte katoen is niet gecertificeerd. Dan gaat het (helaas) over.”

Bijtringen van Hold Your Horsies Design
Bijtringen van Hold Your Horsies Design

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“De collectie is vrij uitgebreid. Voor baby’s en jonge kinderen vind je er vrijwel alles met uitzondering van kleding. We bieden veel baby-speelgoed aan en ook van alles voor de babykamer; aankleedkussens, kleden, posters en een behoorlijk uitgebreide collectie dekentjes en beddengoed. Maar ook voor oudere kinderen proberen we steeds meer dingen toe te voegen, denk aan broodbakjes, drinkbekers, schooltassen en leuke bouw-sets van natuurlijke bouwstenen. De laatste tijd hebben we het aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten uitgebreid en we hebben nu keuze uit een aantal mooie merken.”

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“De laatste tijd is Instagram wel een grote inspiratiebron! Ik heb er al een paar unieke merken gevonden waar ik erg blij mee ben. Ik vond er het Australische merk Hold Your Horsies Designs; een merk van een moeder die zelf de prachtigste bijtringen en kettingen maakt van houten en siliconen kralen. Ook het merk Loullou vond ik daar; zij maken houten Babygyms waar je zelf leuke speeltjes aan kunt hangen. Maar ook de mooie houten producten van Pinch Toys was ik (gek genoeg) online nog niet tegengekomen en op Instagram wel!”

bblogt loves webshops kinder wonderland
Babygym van Loullou

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Tsja dat is lastig. Eigenlijk is de site een verzameling van al mijn persoonlijke favorieten! Als ik moet kiezen ga ik toch voor de mooie houten babygym van Loullou, gecombineerd met hangspeeltjes van Hold Your Horsies en Franck & Fischer. Mijn favoriete merk op dit moment is denk ik FABELAB, de kleuren die zij voor hun producten gebruiken vind ik heel erg mooi en geven een baby- of kinderkamer direct een mooie uitstraling. De persoonlijke favoriet van mijn oudste zoontje is de Dino schoolplaat en de Dino bouwset van Anker, dus die moet ik toch ook zeker even noemen”

bblogt loves webshops kinder wonderland
FABELAB

Wat is je ultieme droom wat betreft Kinder Wonderland?
“Ik word enorm blij van het inkopen van bijzondere en kleine merken. Mensen die hun producten met liefde maken en het geweldig vinden dat deze in onze shop worden verkocht. Ik zou heel graag doorgroeien en zoveel mogelijk unieke merken een plekje geven op de site!”

Kortingscode

Kan jij niet wachten om de shop te bezoeken en je winkelmandje te vullen? Dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je. Alle beetjes helpen immers.
Bij een bestelling vanaf €50,- of meer krijg je €5,- korting als je de volgende kortingscode invoert; BBLOGT

Bij mij staat de tipi van Nobodinoz hoog op mijn wishlist. Wat zou jij graag willen hebben uit de webshop van Kinder Wonderland?

 

Handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Webshop van de week; Kinder Wonderland

 1. Kim
  12 april 2016 at 07:46 (8 jaar ago)

  Tnx voor de leuke blog!!

  Beantwoorden
 2. Wilmaaa
  12 april 2016 at 06:39 (8 jaar ago)

  Tipi´s zijn zo leuk en wat een mooie webshop! Ik ga eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.