Een tijdje geleden kreeg ik het weer in mijn bol. Ik ben een onwijze sucker voor eenhoorns. (Je kon laatst al lezen dat ik zelfs eenhoornsloffen heb.) Ik speurde dus eens instagram en internet af naar eenhoorns en toen gebeurde het. Ik kwam Live Life Happy tegen. Een vrolijk ogende webshop mét een heuse eenhoorn categorie. Mijn geluk kon niet op! Deze webshop MOEST ik strikken voor mijn webshop dinsdag. En dat is gelukt. Lees je mee?

Bblogt loves webshops; Live Life Happy

Live Life Happy is, zoals de naam al verklapt, een webshop met vrolijke producten. Het assortiment is heel divers maar de overeenkomst is dat je er blij van wordt. En dat word ik zeker. Na de categorie ‘Unicorns’ doorgespit te hebben keek ik wat verder rond in deze webshop. Als je iets leuks nodig hebt als cadeautje, voor je interieur, om je kinderen blij mee te maken of gewoon om jezelf mee te verwennen dan moet je zeker naar Live Life Happy. Naast dat het een vrolijke webshop is word er ook regelmatig iets toegevoegd waardoor je een divers en wisselend assortiment kunt vinden. Elke categorie die je aanklikt verrast je. Daar hou ik van. Eigenaresse en drijvende kracht achter deze toffe webshop verteld je zelf over haar webshop en passie.

bblogt loves webshops live life happy

Live Life Happy

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Oorspronkelijk ben ik begonnen met een make-up webshop (Fresh Mint Cosmetics) maar naar verloop van tijd krijg je andere interesses en ik vond make-up eigenlijk niet meer zo interessant. Ik werkte destijds in een leuke winkel met hebbedingetjes en vrolijke spulletjes en daar is eigenlijk het idee ontstaan van een super vrolijke webshop met spulletjes die mensen blij maken! In de shop kan ik al mijn creativiteit kwijt: schrijven, fotograferen, het internet afstruinen naar de leukste spulletjes en natuurlijk het verkopen van al dat leuks!”

Waar komt de naam Live Life Happy vandaan?|
“De naam Live Life Happy kwam opeens in mij op. Ik had allerlei ideeën, er moest iets met het woord “happy” of “vrolijk” in voorkomen, maar ik kon nou niet direct iets pakkends verzinnen. Ik heb daar echt een tijdje over nagedacht, want het moet goed klinken, niet te moeilijk zijn, niet te lang etc…  Toen ben ik op een vel papier wat gaan krabbelen en opeens riep ik hardop: LIVE LIFE HAPPY?! Waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht! En wonder boven wonder bestond deze domeinnaam nog niet. Nog steeds ben ik erg blij dat ik voor deze naam heb gekozen!”

bblogt loves webshops live life happy

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“De shop is gevuld met héél véél leuke spulletjes (inmiddels al meer dan 1000 producten). Je kunt het zo gek niet bedenken: knutselspulletjes zoals stickers en washi tape, leuke dingen voor school of kantoor, hebbedingetjes, slingers, kaarten, woonaccessoires, grappige lipglossjes… En iedere week komen er nieuwe spulletjes binnen! Dat zorgt ervoor dat de shop iedere keer weer verrassend blijft.”

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Inspiratie haal ik uit alles om mij heen, internet, social media, het echte leven, de supermarkt (ja echt haha!). Soms zie je gewoon iets en denk je: ja! dat is echt een leuk idee voor Live Life Happy. Dan schrijf ik het idee meteen op, want er zijn zoveel leuke ideeën die ik anders vergeet… Het grappige is dat zelfs familieleden wel eens ideetjes aandragen! “Is dat niet iets voor Live Life Happy?!”

bblogt loves webshops live life happy

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Absoluut! Ik kan zelf helemaal blij worden van alle vrolijke masking tapes in het assortiment. Al die leuke kleuren en figuurtjes, en je kunt er ook zoveel leuke dingen mee doen! Ook heb ik laatst een schattig notitieblokje ontworpen waar je een handige to-do-list op kunt maken. Fel roze met een schattig wolkje, echt heel leuk! En er komt een nieuw notitieblokje aan met een cactus familie, ook weer zo’n idee dat ineens in mij opkwam. En natuurlijk de vrolijke kaarten van ons eigen merk en de andere merken die we verkopen zoals Studio Stationery, Studio Inktvis en Renske Evers! Eigenlijk wordt ik van alle producten héél enthousiast!”

bblogt loves webshops live life happy

Wat is je ultieme droom wat betreft Live Life Happy?
“Mijn ultieme droom… er zijn nog héél veel merken die ik in de shop zou willen verkopen. Daarnaast wil ik het merk echt uitbouwen zodat wanneer iemand denkt: “ik wil een leuk of vrolijk cadeautje kopen” dat hij of zij direct aan Live Life Happy denkt! En ik wil ook graag zelf meer producten  ontwerpen/maken zodat je écht een uniek product kunt aanbieden. Nog zoveel leuke ideetjes, ik pak mijn notitieblok er maar weer bij…”

Word jij hier ook zo blij van?

Dan moet je zeker even naar de website van Live Life Happy gaan. Vergeet de categorie Unicorns niet en kijk voor de kinderen zeker even naar het speelgoed.

Word jij net zo blij als ik van deze webshop? Ik ben benieuwd wat jij in je winkelmandje zou doen.

Handtekening

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Webshop van de week; Live Life Happy

  1. Marjolein
    26 april 2016 at 21:00 (8 jaar ago)

    Ik word zeker blij van deze webwinkel. Kende ‘m nog niet!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.