Zoals jullie weten heb ik sinds een maandje een nieuwe header en logo op Bblogt.nl. Het brein achter dit mooie ontwerp is Lotte van Popsjes en Co. Lotte heeft naast ontwerptalent ook een super toffe webshop. Ik ontving een erg leuk pakketje van Popsjes en Co én ik mag een shoptegoed weggeven! Hoe leuk is dat?

Bblogt loves webshops; Popsjes en Co

Popsjes en Co is de über schattige naam van een erg leuke webshop. Lotte is de eigenaresse van deze webshop en zij stuurde mij een enorm leuk pakketje op. In de webshop kun je te gekke kaartjes, posters, stickers en zelfs een boekje vinden. Allemaal ontstaan uit de hand van Lotte. Ik werd er erg blij van. De kaartjes zijn stuk voor stuk mooie plaatjes, met veelal te gekke of lieve teksten. Lotte’s zoontje heeft ooit een tekening omgedoopt in een Popsje en van dit poppetje zijn nu zelfs knuffeltjes en een voorleesboekje verkrijgbaar. Het voorleesboekje hebben we hier al regelmatig gelezen. Het verhaaltje is herkenbaar, de tekeningen zijn duidelijk en het formaat is lekker handzaam. Dat laatste bleek vooral de afgelopen weken want het boekje kon prima mee op reis.

popsjes en co

Ik mocht Lotte een paar vragen stellen. Dus lees vooral verder en vergeet niet onder aan verder te kijken voor de Winactie!

Popsjes en Co

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Zoals vaak het geval is, is deze website ontstaan doordat mijn hobby ietwat uit de hand ging lopen. In den beginnen tekende ik poppetjes. ‘Popsjes’ genaamd door mijn toen 2-jarige zoontje. ‘Daar moet je iets mee doen’ , hoorde ik in mijn omgeving… Weldra volgde er een facebookpagina en verrek, men bestelde daadwerkelijk schilderijtjes met míjn kunstwerkjes! Van canvas schoof ik door naar textiel, want schilderen op kleding bleek ook super gaaf. Al gauw voegde ik daar het verkopen van kleding met flockprints aan toe. Handgetekend en handgemaakt uiteraard, tot op de dag van vandaag.
Maar wat op kleding kon, kon ook op slabbers, petjes, knisperdoekjes etc. Dus deze items werden ook aan het assortiment toegevoegd. Ik groeide uit m’n facebookvoegen en bouwde mijn eigen website. Na ruim twee jaar een beetje van-alles-en-nog-wat geprobeerd te hebben op mijn vorige website,  is deze webshop vanaf nu mijn Popsjes place to be. De Popsjes zijn tastbaar geworden, want er zijn heuse knuffeltjes van gemaakt. Door mijn voorliefde voor natuurlijke, eenvoudige materialen is ook het speelgoedassortiment flink uitgebreid.
Je vindt er nu een uiteenlopend aanbod van zorgvuldig ingekocht assortiment en handgemaakte fijnheden! Naast de handmade artikelen en kunstwerkjes begon ik ook met grafische programma’s. Gewoon maar doen en daardoor zeer veel leren. Zelfs tot zo’n niveau dat ik nu een goedlopende geboortekaartjes shop heb, zowel kant-en-klare kaartjes als op maat kaartjes maken naar wens van de klant. Ook mijn collectie papierwaren met ontwerpen van mijn hand wordt groter en groter. Zo tof!
Want dat is wat ik het liefste doe. Bezig zijn op alle vlakken; van het inrichten van de website, tot inpakken van bestellingen, van het maken van een gepersonaliseerd shirtje tot het ontwerpen van een logo.
En ook daarvoor kan je bij mij terecht. Boekcovers, flyers, visitekaartjes en fijne illustraties…

popsjes en co

Waar komt de naam Popsjes en co vandaan?
“Ja, die vraag hoor ik vaak! Logisch ook, Popsjes, met een ‘s’ ja, is ook een ontzettend gekke naam natuurlijk! 😉 Die naam is ontstaan doordat mijn oudste zoontje, toen nog jong, mijn getekende poppetjes ‘Popsjes’ ging noemen. Ik vond dat een zoete benaming, dus zo heb ik destijds mijn facebookpagina genoemd. Toen ik steeds meer klanten kreeg en webshop steeds meer gevonden werd, was het natuurlijk lastig die bestaande ‘gekke’ naam nog aan te passen. Ik twijfel nog steeds wel. Zal ik ‘m zo laten, of zal ik ‘m toch eens aanpassen?”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Ik ben begonnen met baby- en kinderitems. Schilderijtjes en kleding. Nu focus ik me veelal op geboortekaartjes, m’n eigen lijn papierwaren (kaarten, posters en stickers) en daarnaast vind ik het heerlijk een afwisselend assortiment handmade of ingekochte natuurlijk kinderitems te verkopen. Vilten knuffel popsjes, speenkoorden van materiaal zonder chemische toevoegingen etc. Je kan trouwens ook bij me terecht voor boekcovers, logo’s of drukwerk!”

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Wat de items in de shop betreft vind ik het erg belangrijk om mooie, goede en liefst natuurlijk items te verkopen. Dat dat al lang niet meer geitenwollensok hoeft te zijn zie je aan het assortiment. Juist omdat de doelgroep de allerjongsten zijn vind ik het ontzettend belangrijk veilig en goede items te verkopen. Dus fairtrade, of gemaakt door plaatselijke creatievelingen, vrij van chemische toevoegingen, beetje terug naar de basis.

De inspiratie voor de geboortekaartjes haal ik veelal bij de wensen van de ouders vandaan. Een unieke geboorte- of trouwkaart is natuurlijk vele malen leuker dan een bestaand exemplaar! Dus ik hoor heel graag van klanten wat hun stijl is, wat zij mooi vinden, wat zij willen uitstralen… en daar ga ik mee aan de slag!”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Meerdere! Ik vind zelf de vilten knipjes ontzettend leuk! Wellicht ook omdat ik 3 zoons heb en ze dus nooit echt in praktijk kan gebruiken, maar ik word altijd erg blij als die besteld worden. Maar de Popsjes zijn ook enorm favoriet. Zowel bij mij als bij de klant. En m’n hieperdepiep kaartjes natuurlijk. Dat waren m’n eerste kaartontwerpen en we zijn nu al toe aan de 8e of 9e herdruk… Echt super blij mee. Ze blijven wat mij betreft ook echt heel erg leuk! (maar wellicht ben ik een beetje bevooroordeeld 😉 “

popsjes en co

Wat is je ultieme droom wat betreft Popsjes en co?
“Ik ben een doener, geen denker. Ook geen dromer. Ik doe gewoon. In alles in m’n leven en dus ook wat m’n bedrijf betreft. Daardoor zijn alle opties open en blijft alles mogelijk!”

Winactie!

Wil jij nu direct een Popsje, shirtje of mooi kaartje bestellen? Doe dan mee met de winactie! Ik mag van Lotte €10,- shoptegoed weggeven. Geheel naar eigen inzicht te besteden in de webshop van Popsjes en Co.

Wat moet je daar voor doen?

 • Vertel onder dit artikel of onder de facebookpost wat jij zou kopen van het shoptegoed.
 • Voor een extra winkans like je de facebookpagina van Bblogt.nl
 • Delen van de post is natuurlijk helemaal super.

De winactie is gesloten.

GEFELICITEERD WILMA!

Doe jij al mee?

handtekening

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 6 Comments on Webshop van de week; Popsjes en Co + Winactie! (gesloten)

 1. Nienke Westerhof
  8 april 2016 at 09:49 (8 jaar ago)

  Wij hebben binnenkort een bruiloft, en naast de bruid moet onze dreumes natuurlijk de show stelen 😉

  Beantwoorden
 2. Wilmaaa
  8 april 2016 at 06:21 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Ik doe mee 🙂 & ga zeker eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
  • Bianca
   19 april 2016 at 10:36 (8 jaar ago)

   Gefeliciteerd! Jij hebt het shoptegoed gewonnen!

   Beantwoorden
 3. Marian Zw.
  7 april 2016 at 09:04 (8 jaar ago)

  Ik zou een leuk schilderijtje uitzoeken voor de nieuwe slaapkamer van onze zoon. Volgens mij maken deze schilderijtjes de kamer helemaal af!

  Beantwoorden
 4. Linda Willemsen
  5 april 2016 at 14:49 (8 jaar ago)

  Ik ben gek op chocola, dus de ‘wish this was chocolate’ is natuurlijk perfect! 🙂

  Beantwoorden
 5. Vlijtig Liesje
  5 april 2016 at 10:27 (8 jaar ago)

  De webshop ziet er mooi en aantrekkelijk uit met mooie tinten! Ik vind die Fuck it kaart grappig.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.