De veertigste editie alweer van mijn wekelijkse overzichtje. Ik type dit overzicht met potgrond onder m’n nagels en verf achter m’n oren. We hebben veel in de tuin gerommeld en dat is wel te zien aan mijn handen. De kinderen kregen een speelhuisje in de tuin, waar ik erg druk mee was en de verkleedkist kwam weer eens van de zolder. Kijk je mee naar de dingen waar ik deze week blij van werd?

Waar ik blij van werd #40; verkleden en speelhuisje

waar ik blij van werd 40 verkleden speelhuisje

We begonnen de week met een dag klussen en een toffe high tea met collega-bloggers. De High Tea werd verzorgd door ProudMom in Amsterdam en we kregen er een leuke workshop bij. Het was een gezellige middag en erg leuk om een aantal collega-bloggers te ontmoeten.

Mijn vader is enorm hard aan het klussen geweest om dit gave speelhuisje in elkaar te zetten. Wat een mega klus. De rest van de week ben ik dus al druk met de aankleding, schilderen en afwerken. Maar het eind is in zicht en het word wel erg gaaf.

Ik haalde de verkleedkist weer eens van zolder. Nadat de kleine man als een wilde door de kleding was gegaan vonden de katten het een prima plek om te spelen.

waar ik blij van werd 40 verkleden speelhuisje

In mijn zoektocht naar witte sneakers stuitte ik op deze onwijs mooie sneakers van Ted Baker. Niet wit dus. Ik kon ze toch niet laten staan en heb de zoektocht naar witte sneakers maar even gestaakt.

Het beste vriendinnetje van de kleine man kwam weer eens gezellig spelen. Ik heb ze de hele ochtend niet gehoord want ze waren heerlijk buiten aan het rommelen met het speelhuisje en de modderkeuken.

Ik scoorde twee te gekke strijkapplicatie’s op internet. Mom stop blogging me. Hoe blij kun je een mamablogger maken? Mijn kinderen doen nu dus aan twinning met deze te gekke shirts. Binnenkort zie je bij welke fijne webshop ik deze pareltjes kocht.

waar ik blij van werd 40 verkleden speelhuisje

Wat een fijn weer hebben we toch gehad de afgelopen week. Samen met de kleine man speelden we nog even buiten in de waterspeeltuin. Lekker kliederen, klimmen en klauteren, ik hou er van.

Ik haalde de naaimachine maar weer eens onder het stof vandaan. Ik had namelijk een paar gave tricot stofjes gekocht en daar moest ik nog iets leuks van maken. Ik maakte een super tof rokje voor mijn kleine meid. Ik ben er stiekem best wel trots op.

Afgelopen vrijdag zag je een hele simpele DIY voorbij komen. Ik vind ze zo leuk, dat ik er nog een paar extra had gemaakt. Nu staat er ook een fotohouder naast het bed van de oudste met een foto erin.

Hebben jouw kinderen ook een speelhuisje in de tuin?

Handtekening

8 Comments on Waar ik blij van werd #40; verkleden en een speelhuisje

  • Bianca
   27 april 2016 at 20:52 (3 jaar ago)

   Dank je wel! Een rokje was nog vrij simpel. Het volgens project wordt een broekje. ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
  • Bianca
   27 april 2016 at 20:53 (3 jaar ago)

   Volgende week dinsdag komt het artikel met de betreffende webshop online. Dan kan je hem ook bestellen ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.