We hebben ze allemaal wel. Die ene foto die je als achtergrond op je telefoon gebruikt, die uitvergroot boven de bank hangt of die je in een lijstje naast je bed hebt staan. Dé foto waar je naar kan blijven kijken, die een speciaal moment weergeeft of een fijne herinnering. Ik deel vandaag enkele van mijn favoriete foto’s aller tijden en laat zien wat ik er mee heb gedaan. 

Mijn favoriete foto’s aller tijden

In onze eetkamer hebben we een grote kast staan waarin ik veel foto’s heb staan. Op kleine canvasjes, in lijstjes of gewoon los. Voornamelijk foto’s van onze reizen maar ook favoriete foto’s van manlief en mij of van de kinderen. Allemaal dierbare foto’s met een speciale herinnering.

Bruiloft

Op 21 augustus 2010 stapten wij in het huwelijksbootje. We trouwden in een klein kapelletje omringd door vrienden en familie. Mijn twee grote kleine liefdes, mijn hondjes, brachten ons de ringen. Vervolgens hadden we een fotosessie op het strand en in de duinen en uiteraard waren ook daar mijn hondjes bij aanwezig. Eén van mijn favoriete foto’s is dan ook een spontane foto die in de duinen is gemaakt.

favoriete foto's

Zwanger

Tijdens beide zwangerschappen heb ik foto’s laten maken van mijn buik. Van alle foto’s die er gemaakt zijn heb ik een paar favorieten. Eén daarvan is een foto waar we met het hele gezin op staan en de andere is een foto die ik eigenlijk niet wilde maken. Mijn paard kreeg een fotosessie en ik wilde dat hij alleen op de foto stond. Uiteindelijk vroeg ik of de fotografe toch nog een paar foto’s wilde maken van mij en mijn paard. Daar kwam een foto uit waar ik apetrots op ben. Ik sta er namelijk niet eens zo beroerd op.

favoriete foto's

Verjaardagskalender

Om al die favoriete foto’s te bundelen mocht ik van fotofabriek.nl iets moois uit zoeken. Fotofabriek.nl is een website waar je op eenvoudige wijze je eigen fotoboeken kunt samenstellen. Je download simpelweg de software en kunt zo aan de slag. Het fijne aan de software vind ik dat je erg veel mogelijkheden hebt om je product naar eigen wens in te vullen. Als je minder creatief bent kun je de software ook zelf je fotoboek laten vullen, maar het is natuurlijk wel zo leuk om gewoon zelf aan de slag te gaan.

Aangezien ik graag een aantal favoriete foto’s bij elkaar wilde hebben koos ik ervoor om een verjaardagskalender te maken. Ik zocht 12 van mijn favoriete foto’s uit, downloadde de software en ging aan de slag. Het uiteindelijke resultaat had ik binnen enkele dagen in huis en hangt nu te shinen in mijn huis. Zo heb ik elke maand een overzicht van de verjaardagen én één van mijn favoriete foto’s als uitzicht. Ik hou ervan.

favoriete foto's

Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete foto’s! Heb je ze ingelijst of bewaar je ze op een andere manier?

Handtekening

sponsor

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Mijn favoriete foto’s aller tijden

 1. Jacqueline
  9 april 2016 at 19:47 (8 jaar ago)

  Prachtige foto’s!
  Ik had een mooie foto van mezelf tijdens een dansoptreden, mijn schoonvader heeft die nageschilderd. Nu hoef ik mezelf niet zo nodig zo groot in de woonkamer te hebben, maar het schilderij heeft een mooi plekje boven de trap.

  Beantwoorden
  • Bianca
   9 april 2016 at 21:10 (8 jaar ago)

   Ow wat gaaf zeg! Dat is wel een heel bijzondere herinnering.

   Beantwoorden
 2. Mary-Lou
  9 april 2016 at 13:00 (8 jaar ago)

  Mooie foto’s en wat is je trouwjurk prachtig! Ik merk dat ik veel te weinig doe met alle gemaakte foto’s. Liefst zou ik van elk jaar een album willen maken, maar dat schiet er vaak bij in.

  Beantwoorden
  • Bianca
   9 april 2016 at 21:11 (8 jaar ago)

   Ik ken het. Ik loop vreselijk achter met de fotoboeken. Zo jammer.

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.