Tijdens ons eerste verre reis met de kleine man namen we een zaklamp mee. We reisden drie weken door Sri Lanka en elke avond ging de kleine man, gewapende met zaklamp,  op zoek naar beestjes. Kikkers, padden, insecten, hagedissen, hij vond ze allemaal. Aangezien dit zo in de smaak viel herhaalden we dit tafereel tijdens onze reis door Costa Rica wéér. De kleine meid vond dit natuurlijk ook wel interessant. Hadden we toen maar de Dierenvriendjes Zaklamp van Vtech gehad.

Op zoek naar beestjes met de Dierenvriendjes Zaklamp

Als de schemer valt vind de kleine man het altijd bijzonder interessant om op zoek te gaan naar beestjes. In de herfst een rondje bos om vleermuizen te zoeken en in het vroege voorjaar kijken of de kikkers al uit hun winterslaap zijn. Tijdens onze verre reizen krijgt dit zoeken een extra dimensie. Gewapend met zaklamp vind je dan namelijk hele andere beestjes dan thuis. Zo kwamen we gigantische padden tegen, waar ik zelf nog steeds de kriebels van krijg en vonden we in Costa Rica zelfs een schorpioen. Dit allemaal door het speuren met de zaklamp. De kleine meid vond dat kleine lampje ook wel bar interessant. Helaas hadden we maar één zaklamp meegenomen en delen zat er op dat moment even niet in. Eenmaal terug van onze laatste reis ontving ik echter een super leuk product van Vtech.

Op zoek naar beestjes met de Dierenvriendjes Zaklamp

Dierenvriendjes Zaklamp van Vtech

Wij werden blij gemaakt met de Dierenvriendjes Zaklamp van Vtech. Alleen de verpakking was al tof, volgens onze kleine meid. Na wat geworstel met een schaar om de zaklamp eruit te krijgen mocht mevrouw helemaal los. Er werd druk geramd op alle knopjes, er werd getest of hij timmerproof was en de lichtjes werden bewonderd. So far so good. De Dierenvriendjes Zaklamp is eigenlijk pas vanaf 18 maanden geschikt maar ook voor de kleine meid van 8 maanden was hij erg leuk.
Op zoek naar beestjes met de Dierenvriendjes Zaklamp

Ook de kleine man was zeer gecharmeerd van dit nieuwe speelgoed. Alle knopjes werden uitgeprobeerd en er werd even getest of hij het goed deed in de donkere bijkeuken. De zaklamp kwam ook door de test van de kleine man heen. Gelukkig maar. En mama? Mama, vind hem ook erg leuk. Zoals bij vrijwel al het speelgoed van Vtech, heeft ook de zaklamp een educatieve noot. Kinderen kunnen de kleuren leren, geluiden en namen van dieren en zo spelenderwijs ontdekken. Super leuk speelgoed dus.

Op zoek met de dierenvriendjes zaklamp

Op de hoogte blijven?

Vtech is ook actief op Instagram. Als je Vtech volgt kun je zelfs kans maken om ook producten te testen. Ook blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en het mooie speelgoed. Dus neem vooral een kijkje en als je dan toch bezig bent, volg je gelijk even Bblogt.nl voor een kijkje achter de schermen.

Vind(en) jouw kind(eren) het ook leuk om beestjes te zoeken met de zaklamp?

Handtekening

 

sponsor

 

 ♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment on Op zoek naar beestjes met de Dierenvriendjes Zaklamp

  1. Wilmaaa
    1 mei 2016 at 06:28 (8 jaar ago)

    Ik had hem laatst bijna voor Yarah gekocht want hij leek me zo leuk. Ik ga hem zeker onthouden voor een leuk cadeautje! Wie weer voor als we in de zomer op vakantie gaan 🙂

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.