We hebben even een stop gehad in de reeks ‘Waar ik blij van werd’, wegens onze reis. Vandaag gaan we dus gewoon weer verder waar we gebleven waren. Ik deel elke zondag de momentjes waar ik blij van werd. Met dit keer een korte week omdat we dinsdagmiddag pas terug kwamen uit Costa Rica.

Waar ik blij van werd #38

waar ik blij van werd 38

Na een fantastische reis waren we dinsdagmiddag weer veilig thuis. De kleine man wilde in eerste instantie niet naar huis maar eenmaal in zijn eigen omgeving vond hij het toch wel fijn. Hij wilde echter in een paar uur met zoveel mogelijk speelgoed spelen. Driftig ging hij aan de slag met de verf, vervolgens met de lego, de duplo en zijn Zoomer Dino. Ik kreeg meneer met moeite weer naar bed.

Als je zo lang op reis bent geweest heb je ook heel lang je dieren moeten missen. Dat is voor mij toch altijd wel een dingetje. Ik was dan ook erg blij toen ik weer lekker op mijn paard kon rijden. Helaas levert dat wel weer een berg spierpijn op maar daar kom ik ook wel weer overheen.

De klok is een uur vooruit gegaan terwijl wij op reis waren. Toen we dus terug kwamen bleek het weer lekker lang licht te zijn. De hele week gaan we dan ook nog lekker naar buiten na het eten. Daar knapt een mens van op.

waar ik blij van werd 38

Zoals mijn volgers op Instagram wel eens kunnen zien, hebben wij een aantal zijdehoentjes. Hele lieve pluizige kippen. Sinds een kleine twee weken zit kip Louise op een ei. Hopelijk hebben we over ruim een week een kuikentje. Spannend.

Op mijn Facebook konden jullie al zien dat ik donderdag flink geshopt heb voor de kinderen. Ik heb natuurlijk ook een beetje voor mezelf geshopt en scoorde dit mega foute eenhoorn t-shirt bij de Primark. Eén voor mezelf en één voor mijn zusje.

Of ik van de laatste foto nou heel blij word weet ik eigenlijk niet maar grappig is het wel. Wij hebben een grote kast in de eetkamer staan waar ook een aquariumpje in staat. Mijn katten kunnen daar in principe niet bij. Tot ze dus ontdekten dat ze met een grote sprong van een krukje wél in de kast kunnen komen. Beide katten waren erg zoet met het observeren van de visjes. Het krukje heb ik vervolgens maar even weg gehaald.

Hoe was jullie week? Waar werd jij blij van?

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.