Elke zondag vind je op Bblogt.nl de hoogtepunten van mijn afgelopen week. Ik laat hier in altijd de dingen zien waar ik blij van werd. Zo ook vandaag. De afgelopen week stond in het teken van veel eenhoorns, een feestje, een leuk uitje en wat gerommel in de tuin. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en krijg een kijkje achter de schermen van Bblogt.nl.

Waar ik blij van werd #39; Land van Ooit en Eenhoorns

waar ik blij van werd eenhoorns

De afgelopen week zat mijn kleine meid voor het eerst in een winkelwagentje. Ze vond het bijzonder interessant. We gingen een paar boodschapjes doen bij het tuincentrum en daar hoort natuurlijk ook een stop op de dierenafdeling bij. Ze vond het prachtig.

Zoals je kon lezen heeft mijn kleine man een fantastische dag, bij een lieve vriendin van mij, gehad. Toen ik hem ophaalde mocht ik de dinosaurus bewonderen die ze samen hadden gemaakt in de tuin.

Onze moestuintjes gaan als een speer. Ik heb de afgelopen week een aantal plantjes alvast over gezet in grotere potten. De kleine man vind het bijzonder cool om te zien hoe hard ze groeien. Ik ben benieuwd of hij er ook daadwerkelijk meer groenten door gaat eten als we ze kunnen oogsten.

waar ik blij van werd eenhoorns

Whoop whoop, afgelopen woensdag was ik jarig. Ik kreeg van mijn lieve vriendinnetje een selfiestick en die moest natuurlijk even getest worden. Ik sta er op mijn paasbest op na een paar wijntjes.

Onze kleine spoken worden verwend, ik geef het toe. Donderdagochtend werd een gigantische pallet gebracht. De kinderen krijgen een speelhuisje in de tuin. Ik kan niet wachten tot hij staat.

De postbode was deze week mijn bff want hij bracht een tof pakketje met hele mooie stofjes. Ik kruip maar eens achter de naaimachine. Check ook vooral het gave tricot stofje met eenhoorns. I love it!

waar ik blij van werd eenhoorns

Bij mijn ouders had ik een grote bak meegenomen om kikkervisjes in te doen. Samen met opa “dichtbij” ging de kleine man het bos in en kwam terug met kikkerdril en kikkervisjes. Het is zo leuk om ze zo te zien op groeien. Uiteraard worden ze weer vrijgelaten als ze kikkertjes zijn.

Zaterdag bezochten wij de Lentiade, een lentefair in het voormalige Land van Ooit. Ik vond het zo leuk om al die dingen weer te herkennen van vroeger. Ik heb daar heel wat uurtjes plezier gehad met het kijken naar Kloontje het Reuzenkind, Sap de Aardwortel, Jean D’Orange en de grote held Kos met de Snor.

Eerder zei ik al dat de postbode mijn bff was. Gisteren werd ik helemaal blij. Ik mocht een pakje ophalen waarin te gekke eenhoorn sloffen zaten! Jawel, eenhoorns all over the place. Gewoon omdat het kan.

Heb jij ook zo’n lekker weekje gehad? Kwam jij vroeger ook in het Land van Ooit?

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments on Waar ik blij van werd #39; Land van Ooit en Eenhoorns

 1. Misja
  6 mei 2016 at 15:07 (8 jaar ago)

  Had je ook de echte Kloontje gezien op de Lentiade dit jaar? 😉

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  17 april 2016 at 08:18 (8 jaar ago)

  Leuke stofjes!

  Ik ben eigenlijk pas in het Land van Ooit geweest toen het er al niet meer was. Er werd toen een fantasy fair georganiseerd, maar dat stelde niet veel voor. Ben wel benieuwd hoe het er nu bij ligt, toen ik er was, was het vooral veel vergane glorie: afgebladderde verf, anti-krakers in het roze kasteeltje (hoe tof is dat trouwens om daar anti-kraak te kunnen wonen!).

  Beantwoorden
 3. Mary-Lou
  17 april 2016 at 07:46 (8 jaar ago)

  Die sloffen, ik vind ze hilarisch! En ik ben benieuwd wat je gaat maken van de stofjes.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.