Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen. Ja, ik weet het, mega cliché. Bij de webshop van deze week weten ze precies hoe dat moet. Joy & Co verkoopt alles voor je feestje. Is je kindje jarig, geef je een kraamfeest, gaan jullie trouwen of versier je gewoon graag je huis? Dan moet je zeker even verder lezen. Een webshop waar je blij van wordt!

Bblogt loves webshops; Joy & Co

Over twee weken word onze kleine man dan eindelijk 4 jaar. Hij heeft nogal pittige wensen qua thema, meneer wil namelijk graag een vulkanenfeest. Euhm.. ja. Ik speurde dus maar eens het internet af naar leuke versiering en stuitte daarbij op de vrolijk ogende webshop Joy & Co. Een webshop waarin je alles rondom een feestje kan kopen. Ik werd er blij van dus ik besloot eigenaresse Sabine eens een mailtje te sturen. Zij verteld je graag zelf over het ontstaan van de webshop en al het leuks dat je bij Joy & Co kunt kopen.

bblogt loves webshops joyenco

Joy & Co

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Mijn webshop is ontstaan tijdens een korte break met mijn zusje. We wandelden door het pittoreske Giethoorn en als vanzelf kwamen de ideeën. Die ideeën zijn later de basis geworden van mijn webshop. De opstart heb ik samen met mijn zus en broer gedaan en naarmate de tijd vorderde heb ik stukje bij beetje alles overgenomen. Ik had geen werk en zij wel, maar dat nam niet weg dat ze mij graag op weg wilden helpen.”

cake op een stokje

Waar komt de naam Joy & Co vandaan?
“Joy staat voor plezier en Co staat voor samen. Samen plezier maken. De bedoeling was om samen te gaan knutselen aan de keukentafel. We hebben ook wel items zelf gemaakt, maar door tijdgebrek schiet dat er nu bij in.”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Bij mij vind je de basis voor elk feestje. Of het nu gaat om een kinderverjaardag of een gezellig avondje voetballen kijken met de boys. In de webshop vind je alles wat je nodig hebt om het feestelijk aan te kleden.”

Cakebordjes blauw met rode ster

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Mijn inspiratie haal ik uit van alles. Bladen, internet, maar ook in gesprekken met mensen. Ik vind het heerlijk om nieuwe combinaties te leggen en daarvoor iets te vinden.”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Mijn persoonlijke favoriet zijn de buigbare rietjes. Je kan ze overal voor gebruiken. Zo gebruik ik ze voor de popcakes en de smoothies.”

Buigbare rietjes

Wat is je ultieme droom wat betreft Joy & Co?
“Eigenlijk leef ik die al. Het is heerlijk om mooie feestjes op tafel te kunnen zetten. Maar naast de feestjes zou ik graag het feestelijke willen uitbreiden en dan op het gebied van de planning. Dus wie weet komt er binnenkort een tweede webshop bij.”

Wat vind jij het gaafste thema of de tofste kleur voor jouw feestje?

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments on Webshop van de week; Joy & Co

 1. Wilmaaa
  25 mei 2016 at 06:29 (8 jaar ago)

  Heel leuk zeg, ik hou erg van thema’ s dus als Yarah twee gaat worden…

  Beantwoorden
 2. Astrid
  24 mei 2016 at 12:23 (8 jaar ago)

  Ik wil goud!!! Jammer dat ze van die kleur nog niet zo heel veel hadden. Grappig, dat ik deze webshop ergens heb gevonden tijdens een van mijn slapeloze nachten :p

  Beantwoorden
 3. Judith Jasper
  24 mei 2016 at 09:49 (8 jaar ago)

  Leuke webshop!! Keira is nu al bezig met haar verjaardag in september, dus even onthouden

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.