Elke dinsdag deel ik een webshop met jullie waar ik zelf blij van word. Dit keer is dat een webshop waar je producten vind die je nergens anders vind. De Kinderkookshop verkoopt namelijk de tofste producten om te koken en eten met kinderen. Daarnaast vind je op de website van eigenaresse Anouk ook nog eens leuke recepten om met of voor je kinderen te maken.

Bblogt loves webshops; de Kinderkookshop

Terwijl ik op zoek was naar een leuke webshop om met jullie te delen stuitte ik op de Kinderkookshop. Een webshop die een verrassend leuk assortiment heeft én dan ook nog eens inspirerend werkt doordat je er de lekkerste recepten kunt vinden. Een kookshop maar dan helemaal gebaseerd op de beleving van kinderen. Je vind er alles om lekker te koken en te eten met kinderen. Ik vroeg eigenaresse Anouk naar haar webshop en ze verteld met liefde over haar passie voor koken en haar winkel.

de kinderkookshop

De Kinderkookshop

Vertel eens iets over het ontstaan van je webshop.
“Een paar jaar geleden werkte ik als boekenredacteur. Ik had een grote voorliefde voor koken. Dus deed ik een opleiding daarvoor en maakte ik met veel plezier kookboeken. Toen onze kinderen geboren werden, stortte ik me ook enthousiast op het koken met en voor hen. Het boekenvak veranderde, het ging slecht met het bedrijf waar ik werkte en ineens kwam daar het moment dat ik moest gaan nadenken over ander werk. En eindelijk, na lang twijfelen, durfde ik toen de stap te zetten om voor mezelf te beginnen! De combinatie kinderen, koken en schrijven speelde al snel op – en zo ontstond De kinderkookshop!”

eetstokjes meisje roze

Waar komt de naam de Kinderkookshop vandaan?
“Een kookwinkel voor kinderen: dat is De Kinderkookshop. Nou ja, en eigenlijk nog wel meer, want behalve shoppen kun je ook heel veel leuke recepten en ideeën opdoen op de site!”

Wat voor leuks kunnen we allemaal bij je shoppen?
“Alles wat met koken, eten en kinderen te maken heeft. Dat is heel breed: van koekvormpje tot speelkeuken, van drinkbeker tot kinderbestek, van schortje tot eetartikelen voor kinderfeestjes – en dan nog meer.”

snoepkraam

Waar haal je je inspiratie vandaan?
“Mijn eigen kinderen, mijn eigen keuken en mijn eigen stijl! Er is echter zoveel leuks te vinden, dat ik moet oppassen dat mijn kinderen niet met alle spullen uit de winkel weglopen…”

Heb je een persoonlijke favoriet? Iets wat we zeker niet mogen missen?
“Ja, meerdere eigenlijk. Momenteel de Drink in the Box, een navulbaar drinkpakje. Hebben we net binnen en de kinderen (en ik) zijn er heel blij mee. Ook heel leuk: de cupcakehouders en traktatiekraampjes voor verjaardagen. De 3d-koekvormpjes zijn ook heel origineel. En ik ben gek op kinderbestek: gewoon leuk kinderbestek maar ook eetstokjes en rolvorken. Genoeg leuks te vinden!”

rolvork blauw

Wat is je ultieme droom wat betreft de Kinderkookshop?
“Ik hoop met De kinderkookshop mensen te kunnen inspireren om lekker met en voor kinderen te koken! Als je zelf geniet van lekker eten, wil je ook dat je kind dat doet. En dat kan soms toch een grote uitdaging zijn… Ik hoop dan ook dat de recepten en producten van De Kinderkookshop eten en koken met kinderen leuk(er) maken! “

reuzenrad cupcake verjaardag

(Voor een overzicht van alle webshops uit deze rubriek; klik hier.)

Vind(en) jouw kind(eren) het ook zo leuk om te helpen met koken?

Handtekening♥ ♥ ♥ Op Fulltime Mama wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.